Ogun
Banlı Kullanıcı
Tedirgin olmayın sadece tedbirli olun. Arkadaşımın tanıştığı kişi ilk zamanlarda rüyasına girdi ve o etkilendi. Farklı bir enerji hissediyor ve çok hoşlanıyor. Kendi adıma fikrim şuydu; ya üzerine çalışma vardı bilinçli olarak, ya karmik bir karşılaşma ya da aralarinda normal bir gelişme vardı... maji çalışmaları az değil normal üzerinde bir durum ve gizlilik içerisinde çok yaygın. Özellıkle dikkat ederseniz çok genç kızlar ve yaşca büyük erkekler. Malum toplum olarak daha yatkınız bir çok sebebden. Arkadaşım büyüye uğramış ve adamla arası 18 yaş. Bayan çok güzel ve varlıklı, adam sıradan. Olamazmi olur ama biraz şaibeli olur, gerçek gerçektir. Bir müddet görüşmemiştik, sonra duydum işler ters gitmiş. Arkadaş adeta onun kuklası olmuş ve etkisi altina girmiş ve neşesi yok olmuş. Aile bir kaç hocaya gidiyor büyü olduğu söyleniyor. Yani enerjik bir çalışma uygulanmış. Aslında bazı ele veren ip uçları vardi ama o kabul etmiyordu. Sonuç 'da aile uğraşıyor.Böyle ucu açık konuşmalar beni heycanlandırmaz ama. Tedirgin eder. Uyutmaz birde. Açık açık anlatır mısınız rica etsem? Arkadaşınıza ne oldu?
Sizinde böyle demiyorum, sadece temkinli olun. Birden aşk olmaz. Hoşlanma olabilir bu da zaten saman alevi gibi kısa sürer. Üstelik yaşınız da olgun sayılır, cahil değilsiniz. Yanlış anlamayın, gittiği yere kadar gider, sadece temkinli olun.