BİR ERKEĞİ NASIL ETKİLERSİNİZ ?

Ben üçüncü uygulamanın kesinlikle işe yaracağını düşünüyorum.

Bana tuhaf gelen şu:
Koltukaltı ve kasık bölgenizden biraz tüy elde edebileceğimiz erkeği nasıl oldu da etkileyemedik, kendimizi sevdiremedik?

Saçından,kılından alcak kadar içli dışlı olan insanın büyü yapmadan kendisine normal yollarla zaten kendisine bağlayabilceği,sevdirebilceği görüşündeyim.

haha :D gerçekten o noktaya geldikten sonra büyüye ne gerek var :D

Ben üçüncü uygulamanın kesinlikle işe yaracağını düşünüyorum.

Bana tuhaf gelen şu:
Koltukaltı ve kasık bölgenizden biraz tüy elde edebileceğimiz erkeği nasıl oldu da etkileyemedik, kendimizi sevdiremedik?

Saçından,kılından alcak kadar içli dışlı olan insanın büyü yapmadan kendisine normal yollarla zaten kendisine bağlayabilceği,sevdirebilceği görüşündeyim.

Bir yanlış anlaşılma olmuş galiba. Tüy kendinizden alınıyor karşı taraftan değil, karşı tarafa sizin DNA materyaliniz yediriliyor.
Ayrıca bu uygulamadaki eksik yan da daha önce her fırsat buldukça söylediğimiz gibi öyle dümdüz birşey yedirmekle olmayacağıdır. Belirli bir ritüele göre yapılır bu işlem ve varlık görevlendirerek olur.

Bir yanlış anlaşılma olmuş galiba. Tüy kendinizden alınıyor karşı taraftan değil, karşı tarafa sizin DNA materyaliniz yediriliyor.
Ayrıca bu uygulamadaki eksik yan da daha önce her fırsat buldukça söylediğimiz gibi öyle dümdüz birşey yedirmekle olmayacağıdır. Belirli bir ritüele göre yapılır bu işlem ve varlık görevlendirerek olur.

Gerçekten de yanlış anlama olmuş :D.:D.
Nese bir iyiliği oldu bu durumun; sanıldığından çok daha zor bir çalışma olduğunu ve varlık gerektiğini öğrenmiş olduk.

DREAMDUALİTY söylediklerinde birazda olsa haklısın fakat insan ne kadar çok sevilirse sevilsin her zaman daha fazlasını istediğine eminim... Kısacası karşımızdaki insan bizim için deli divane olsun sanırım bu yeterli :)

bir erkeği soğutmk için majiye gerek yokki bir kadın bunu çok rahat başarabilir bence...

Bazı erkekler vardır ki afedersiniz ama köpek gibi davransanda ona dünyanın en büyük kötülüğünü yapsanda yinede vazgecmezler işte bazılarıda böyle ama normal şartlarda gerçekten dediğine katılıyorum arkadaşım...

Birinci Büyü : O kişinin bir tutam saçını ele geçirip küçük bir giysi parçasının içine sardıktan sonra ayakkabınızın dibine yerleştirin. Size kendi ayaklarıyla gelecek.

İkinci Büyü :Portakal suyu, gül suyu ve baldan oluşan bir karışım yapın. Dokuz küp şeker alın ve bu şekerlerin her birine önce onunkini sonra da kendi isminizi yazıp bir önceki yaptığınız karışıma ekleyin (bu eklemeden sonra ortaya çıkan karışım sulu olmamalıdır.) Son olarak her gün pembe bir mumu bitene dek bu karışımın içinde yakın. Bu sonuncu işlemi dokuz gün boyunca yapmalısınız.

Üçüncü Büyü :Koltukaltı ve kasık bölgenizden biraz tüy elde edin ve bunu taze kahveyle karıştırın. Bu karışımı azar azar dökerek şekerli bir kahve hazırlayın ve ona bunu içirin. Size aşık olacak!
umum mrb.paylaşımların cok ğüzel eline emeyine yüreğine sağlık.bişey sorcam.bu ikinci büyü varya.pembe mumu karışımın içindemi yakacam?veya karışımı mumda yakacam onu anlamadım.sonra bu karışımı ne yapacam nere dökecem?çöpemi?ağac dibinemi?denizemi?lütfen umum cevap yazarsan sevinirim.teşekkürler.

Tutmadım bunu. Bi erkek yada bir kadını büyüyle etkilemek=robottan farkı yok. Yani bi kadın beni ben olduğum için sevmiyosa kapı orda. Bi erkekde kadını o haliyle sevmiyosa etkilenmiyosa o erkeğe kapı orda. Büyü değil,aşk büyüsü önemli.!! Gözler yani!

Üçüncü Büyü :Koltukaltı ve kasık bölgenizden biraz tüy elde edin ve bunu taze kahveyle karıştırın. Bu karışımı azar azar dökerek şekerli bir kahve hazırlayın ve ona bunu içirin. Size aşık olacak!

Iyy bir formül ama... Adamların yemekten kazayla bir tek saç çıksa çıkardıkları kavga düşününce ehhehhe oldum birden :)

Birinin elinden bir şey yeyip içerken dikkat edin herkesin verdiğini yemeyin içmeyin diye boşuna demiyor büyükler. Var bir keramet demek ki.

Eskiden, o saplantılı dönemlerimde büyü için 1.X'den saç alma çabalarım geliyor da aklıma, harbi bir komedi yaşamışım :) Şimdi 2.X'le hazır konuşuyorken, saçlarıda uzun, ben ileriyi düşünerek stok yapıyorum :)

Eskiden, o saplantılı dönemlerimde büyü için 1.X'den saç alma çabalarım geliyor da aklıma, harbi bir komedi yaşamışım :) Şimdi 2.X'le hazır konuşuyorken, saçlarıda uzun, ben ileriyi düşünerek stok yapıyorum :)

Offf keşke yapmasanız..Hadi bugün atıverin o saçları..gidecekse gitsin.Özetle ben joy's ve gümüş ve bu paralelde herkese katılıyorum.Gitmelerinin hayrını bilmek nasip etsin herkese:)

Offf keşke yapmasanız..Hadi bugün atıverin o saçları..gidecekse gitsin.Özetle ben joy's ve gümüş ve bu paralelde herkese katılıyorum.Gitmelerinin hayrını bilmek nasip etsin herkese:)

Aslında saçlarını almak gibi bir niyetim yoktu fakat dökülmüş saç tellerini gördüğümde bir yanımda bir melek, diğer yanımda da bir şeytan belirdi ve şeytan bana ''AL. İŞİNE YARAR MUTLAKA'' dedi. Melek ise ''HAYIR. SEN İLİŞKİNİN EN AĞIR BOYUTUNU ATLATTIN, OLASI BİR AYRILMADA BUNDAN DOLAYI HİÇ YIKILMAZSIN, BOŞVER'' dedi. Sonra şeytan bana ''İLERİDE NE OLACAĞINI BİLEMEZSİN, ELİNDE BULUNMASINDA FAYDA VAR'' dedi :) Bende aldım :)

Geri