BattleFury
Kayıtlı Üye
Allah.tan ayrdım istenirse zaten bu Allah.a olan teslimiyettir..yani demeye calıstıgım sey en kotuleri bile affeden bi kişilik kendisine baglılıgını gostermiş birisini kollamasın mı?
Şimdi arkadaslar o kadar basit birşey soyleyecegim ki şak diye olayı anlayacaksınız...
"Elinde İlaç var... Bu ilaç seni %100 iyi yapacak... Ancak Nasıl? günde 2 defa tok karnına icerek.. Hepsini bi anda atsanız iyileşemezsiniz"
Bir de Tesbih - Zikir knusundan bakalım
Mürid, Manevi hasta olarak mürşidine gider... Mürşidi İse ona terbiye ve Zikir almasında vesile olan tabibi olur. Mürşidi ona günde 1000 defa Zikret dese, Mürid günde 999 veya 1001 kere Zikretse Hasta olan mürid daha da hasta olur .. Bir ilacı cok alırsanız hasta, az alırsanız da iyileşmez olursunuz değil mi? İşte olay bu... Doktorun verdigi usulde kullanmalı... yoksa tepetaklak oluruz
Merhaba
Konuya dair yorumları az çok okusam da oldukça çelişkili...Havas ile uzaktan yakından alakam olmamakla beraber daha bilinçli dua etmek istiyorum.Özellikle belli dileklerim için... Ya vedud gibi ya kadir gibi esmaların belli isimlerle zikrine gerek yoktur gibi belli bir sonuç çıkmış çoğunlukta.Bununla beraber bir kesim de yanlış şifre oluşturmaktan bahsetmiş.Havası bilmeyenlerin yapmaması gerektiği anlatılmış.Ben hadim hüddam üc harfli davetlerinden ödü kopan biri olarak tek isteğim belli amaçlara yonelik özel dualardan faydalanmak.Örneğin birinin rüyasına girmek adına dua paylasılmış,yada borc odeme duası,güzelleşme duası gibi gibi nice paylaşımlar bu tarz varlıkları cekmek acısından tehlikeli midir yani ? Davet amacı gütmeksizin sadece kolay ve kendimizce yapabildiğimiz dualarda aslında bir davet midir? Belki diğer sorulardan hiç farkı yok...Ancak kötü varlıkları ibadet etmek amacında iken cekmekten cok korkan biri olarak bilir kişilere ihtiyacım var.tesk ederım
Allah ı zikretmenin herhangibir tehlikesi yoktor yok kapı açarmış yok şifreymiş neymiş sen şu kadar zikredersen cin gelirmiş enerjin yoksa sana musallat olurmuş Allah ın zikredildiği yerde o mel'unun ne işi olur bir tanrı dusununki onu andıkca basınıza bela acılıyor yapmayın Allah aşkına...
uzatma dilini aşl ile Allah deyenlere zinhar
fezkuruni emr-u ferman duyan gelsin bu meydane
Kimse zikir çekti diye sıkıntıya düşmez inanmayın böyle şeylere.Milleti allah demekten korkutuyolar hayret ya..70,000 adeti geçmediğiniz sürece bir şey olmaz meraklanmayın.Allah demeye devam..
zaten o dedi kim ouyabilirki evliya ve veliler haric tabi .sen bir 70,000 e gelde neden sınırın o olduğunu anlarsın...