"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilincimin Yükselmesi

Aces High

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim bilincim çevremdeki insanlara göre baya yüksek. Bunu kibrimden ötürü değil gerçek bu olduğu için yazıyorum. Karşımdaki insanın bilinçaltına doğal bir şekilde onu manipüle etme amacı gütmeden girebiliyorum. Bu kendiliğinden oluyor. Herhangi bir çaba sarfetmeme gerek kalmıyor. Bilincim yüksek ama bilincimi kullanabileceğim alanlar yaşantımda olmadığı için sıkıntı yaşıyorum zaman zaman. İnsanlara bazı şeyleri anlatmak için onların bilincine, anlayışına göre konuşmam gerekiyor. Ama bir taraftanda kendimi ifade edebileceğim bir alanım olmalı. Düşük bilinçli bir insana kendimi ifade etmem çok zor hatta imkansız. Ancak ona onun bilinç seviyesine inerek konuşabilirim. Ama benim anlatmak istediğim şeyler üst bilince hitap eden şeyler. Tıpkı Mevlana'nın dostu Şems gibiyim. Bunu inanın kibrimden dolayı söylemiyorum. İçinizde bu yazdıklarımı anlayabilecek kişiler vardır elbet. Onlara soruyorum ben kimim? Bir rehber olma ihtimalim var mı? Ya da seçilmiş birimiyim? Biliyorum bu yazdıklarım bu forumdaki bazı insanlara şizofrence gelebilir ama ben onlara değil benim bu yazdıklarımı anlayabilecek kişilere soruyorum bu soruyu ve zaten o kişiler kendilerini biliyorlar.

Geri