bilinç altını etkilemek için enokyan maji sembolü

Ben burda kendi fikrimi beyan ettim becerikli yada beceriksiz olmam bu yazıyla ölçülecekse benim kadar beceriksiz çok kişi çıkabilir.Szi başarıyorsanız buyrun başarın.

Bunun çıktısını alıp aydıngerle veya yağlı kağıtla üzerine uygulayacağınız mavi kağıdın üzerine kopyasını yapıpı, çıkan kopyanın üzerinden giderek yapabilirsiniz bunda zor bir durum yok ki :) ama enokyan anahtarlarınıda öğrenmemiz gerekiyor bu majinin :)

benim bildiğim kadarıyla bu kağıdın kişinin adına özel olarak hazırlanması gerek bana ablam hazırlamıştı bir tane çizmişti ve ben bununla iş görüşmelerine filan gitmek için hazırlamıştım ama işe giremedim. Ancak bir keresinden birinden büyük miktarda borç bile aldım 8500 tl kadar. Hatta öyleki sonunda kişi bana bu borcu geri ödememi bile söyledi şok oldum tam anlamıyla bu kadar etkili..
herhalde bu bilgiden sonra herkes yapacak bunu :)

enteresan bir paylaşım... teşekkürler... insan bilinci gerçekten ilgi çekici bir şey eğerki bana sorarsanız.. :)

[h=2]bilinç altını etkilemek için enokyan maji sembolü nü göremiyorum linkte bir sorun mu var[/h]

Konu ilgi alanıma girdiğinden bende merak ettim Urum vaktin olduğunda güncelleme yaparsan memnun olurum.

Urum gerçekten takdir edilesi birisin bizi tanımayan sıradan birini aşık etmek için etkili birşey var mı sende normalde özelden yazıcaktım yazamadım

Geri