siyah cüzdan kullanın kredi kart koymayn cüzdana paraları düzgün yerleştirin tecrübeyle sabit.Merhaba Gizli Mabet üyeleri, Bildiğiniz herhangi bereket duası var mı? Kendim yazmak istiyorum. Medyum, imam vs. olmadan kendim yazmak istiyorum.
Şimdiden Teşekkürler
Bunu bana babannem söylemişti şaşırdım şuan gerçekten vefat etti kendisini annem gibi severdim o kredi kartı felan dememişti ama bunu ben de deniyeceğimsiyah cüzdan kullanın kredi kart koymayn cüzdana paraları düzgün yerleştirin tecrübeyle sabit.
Bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler,kredi kartının olumsuz etkisi mi var?Kredi kartına hiç bir zaman sıcak bakamadım da ,acaba bir his mi kollektif bilinçten gelen?siyah cüzdan kullanın kredi kart koymayn cüzdana paraları düzgün yerleştirin tecrübeyle sabit.
Paylaşma enerjisine geçerek de bereketinizi arttırabilirsiniz..Bu her yerde karşıma çıkan bir bilgi...Dua ile birlikte bunu da harekete geçirebilirsiniz...Merhaba Gizli Mabet üyeleri, Bildiğiniz herhangi bereket duası var mı? Kendim yazmak istiyorum. Medyum, imam vs. olmadan kendim yazmak istiyorum.
Şimdiden Teşekkürler
Paylaşmak çok mühim. Herkes cebindeki miktara göre yardım yapmalı ama bunu yaparken de niyetini almalı ve bizzat yapmalı. Kurumlar veya birileri aracılığı ile yapılanları ayrı tutuyorum arayıp kendiniz bulmalı ve bizzat o yardımı kendi eliyle yapmalı. Hayvanları beslemek fayda sağlıyor. Özellikle kuşlara niyet alarak buğday verin, ıslatıp bulgur verin(ıslatmadan vermeyin midelerinde şişip öldürüyor)Paylaşma enerjisine geçerek de bereketinizi arttırabilirsiniz..Bu her yerde karşıma çıkan bir bilgi...Dua ile birlikte bunu da harekete geçirebilirsiniz...
Kredi borç demek. Borçların olumsuz etkisi var tabiki.kredi kartının olumsuz etkisi mi var?
Bir de evde yemek pişirmeyi ihmal etmeyin...Bu da yine aklımda kalan bilgilerden biri...Ocakta bir çeşit de olsa düzenli yemek pişirilmeli...İşiniz gücünüz nedeniyle aksayan günlerden bahsetmiyorum.Evde olduğunuz günlerde bir çorba bile olsa ocağın altını yakıp bir yemek pişirin...Ocağınızın aktif olması,yemeğinizin kaynaması ,bolluk berekete açıldığınızı gösterir....Bu herkesin faydalanabileceği bir bilgi...Kaynayan tencerenizden bir tabak da başkasına vermeyi alışkanlık haline getirirseniz daha da iyi olur...Merhaba Gizli Mabet üyeleri, Bildiğiniz herhangi bereket duası var mı? Kendim yazmak istiyorum. Medyum, imam vs. olmadan kendim yazmak istiyorum.
Bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler,kredi kartının olumsuz etkisi mi var?Kredi kartına hiç bir zaman sıcak bakamadım da ,acaba bir his mi kollektif bilinçten gelen?
Bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler,kredi kartının olumsuz etkisi mi var?Kredi kartına hiç bir zaman sıcak bakamadım da ,acaba bir his mi kollektif bilinçten gelen?
kredi kart borç demek para teması yok mümkün oldukça nakit .Bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler,kredi kartının olumsuz etkisi mi var?Kredi kartına hiç bir zaman sıcak bakamadım da ,acaba bir his mi kollektif bilinçten gelen?