Müslüman olmayanlar bunu yapabiliyor mu?
Elbette yapabilir , zikirler evrenseldir. Enerjisinden faydalanmak için zikirler çekilir. Yani niyetine göredir , bazıları Allah için zikir çeker bazıları başka amaç için.
Müslüman olmayanlar bunu yapabiliyor mu?
Acaba neden geri başlamıyorsunuz?Merhaba,
Ben çok unutkan bi insandım bu duayı 40 gün boyunca 27 kez okudum çok faydasını görüm. Daha sonrasında da sürekli dilimde bu dua vardı. Perşembe geceleri şifa enerjisine niyet ettikten sonrada neden bilmem yine bu duayı okumaya devam ettim enerjiyi farklı ve çok yoğun hissettim. Buna bi kaç hafta devam ettim. Sonra bıraktım. Aradan zaman geçti ve eskisinden kötü haldeyim şuanda kafam sürekli dalgın gördüğüm insanı bi daha ki sefere tanıyamıyorum isimleri yerleri aklımda tutamıyorum her şeyi unutuyorum eskisinden çok daha unutkanım. Acaba o anda bu duayı okumamam mı gerekiyordu?
Acaba bu bir büyü müdür bilgilendirirseniz sevinirim.Bi yerde büyü olabileceği hakkında yazı okudum aklıma takıldı.Şimdiden teşekkürler.(lütfen cahilliğime verin bana Allah'ın ismiyle yapılan hiçbirşey büyü olmaz gibi geliyor ama sormakta fayda var teşekkürler.)
Yani içtenlikle yaparsak olmuyor laikn konudaki gibi 27 kere okursak büyüye mi giriyor.Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkürler.Hayır büyü değil.Sayı zaman belirtmiyorum sadece içinizden geldiği gibi.
Yani içtenlikle yaparsak olmuyor laikn konudaki gibi 27 kere okursak büyüye mi giriyor.Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Çok soru sordum kusura bakmayın ama mesela Allah ismini günde 66 defa çekin gibi şeyler çok var internette ve kitaplarda bunlar da büyüye mi girer?Sonuçta büyü şeytan işidir Allah'ın ismiyle nasıl bir alakası olabilir?Teşekkürler.