RaV3N
Kayıtlı Üye
Sadece fikrimi söyleyeceğim, yanlış yönlendirmek istemem:
ama bir dinleyin bakalım, konuşmak istiyorlarsa konuşsunlar. Belki söylemek istedikleri bazı şeyler vardır ve önemlidir. Neden hemen korkuyorsunuz ki? Siz de onlara sorular sorarsınız, kim olduklarını öğrenmeye çalışırsınız. Eğer kötü varlıklarsa önleminizi ona göre alırsınız.
iyi forumlar
Arkadaşıma kesinlikle katılıyorum.Bir bağlantıya geçmeyi deneyin size verdikleri tepkiye göre sizde tedbirinizi alırsınız ayrıca benim de başıma bu tür olaylar gelmişti ilk bu konulara ilgi duymaya ve çok araştırma yapmaya başladığım dönemde 2 veya 3 ay geceleri beni uyutmadılar 3ve 4 arası seslerle hep uyandım ünv. öğrencisi olduğumdan dolayı evde de yanlız kalıyorum daha da arttı bu olaylar.Daha sonra pozitif enerjilerle uğraşan bir arkadaşımdan yarım aldım.Belki şu sözü söylerseniz işe yarayabilir.(Kendimi bedenli ve bedensiz tüm negatif enerjilere kapatıyorum .Tüm pozitif olumlu gelişmelere açığım ) bende işe yaradı ve kendinizi gece yattığınızda mavi veya mor bir ışık kalkanı içindeymiş gibi hissederseniz ve güvende olduğunuzu düşünürseniz belki faydası olabilir sevgilerimle ... Unutmayın bu tür varlıklar korkudan beslenir siz nekadar korkarsanız okadar kendinize çekersiniz olumlu düşünün.