gamzedeyim
Kayıtlı Üye
lütfen yanlış anlamayında bu iş o kadar kolay ve basit olabilecek bir durum değil hiç mi dua ayet bilmiyorsunuz hiç mi kendinizi koruyabilecek bişiyler bilmiyorsunuz evet olabilecek bir durum hatta bununla alakalı yaşananlar neler,neler var lakin bu tür işlerde çok ciddi önlemlerde var yapılmak istenirse korunma duarı mevcut forumda araştırın inanın zinhar bir daha yanınıza değil rüyanıza bile gelemez o varlıklar bu tamamen yaşayış tarzınızla ve geçmişinizle ve ruh halinizle ilgilidir siz eğer onlara karşı güçlü dirayetli ve duaları öğrenip karşılarına çıkarsanız elbet sizi güçlü görüp korkacaklardır sizden ama siz bitmişlik tükenmişlik sendromu ile karşılarına çıkarsanız sizide elbet kullanmak isteyeceklerdir
Bu çok doğru. Daha önce de yazdığım gibi, belirtileri duyunca şok oldum bende de mi vardı diye. Ama dediğim gibi kendiliğinden geçti. Çünkü ben her an dua ediyordum. Özellikle öyle hissettiğimde. Hala dua etmeden uyumam. İnanıyorum ki dualar sayesinde geçti varsa eğer. Felak, Nas, besmele, bildiğim diğer sureler...