bazı varlıklar görüyorum yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı yeti ile ödüllendire kişilere koruma da verilir. Sonuç itibari ile yetiler açık bir alan oluşturur. Enerjinin dağılımında blokaj olursa yeti kullanılmaz. Blokaj olmazsa da korumasız kalınır. Bu yüzden özel korumalar olur. Bir yada daha fazla olabilir. Bu kurmalar can bedene düştüğü andan itibaren yerleşir ve hayat boyu sizinle kalırlar. Bu korumalar zaten Görevini yapar özel bir şeye gerek yoktur. Farkında olup onlarla ilgilenilebilinir. Yani bir çeşit teşekkür gibi. İhtiyaçları yoktur ama manevi olarak insanın içini rahatlatır. Duyabileceklerini bilerek Konuşmak. Teşekkür etmek. Güzel kokuları sevdikleri için, Düzenli banyo yapmak koku sürmek. Evde kokulu şeyler yakmak. Meditasyon yapmak. Çok bunalınca onları destek olarak görmek niyetlenmek vs vs.

Lütfen her şeyi cinlerden bilmeyen en ufak halisilasyona bile cin demeyin insanların bu görüşü yüzünden cinler alemi çok rahatsız bir insan nasil kendi hakkında kötü yorum yapılmasını istemezse onlarda istemez ulvi ve sulfiy var geniş Düşünün 12 min yon evren devler cinler melekler evliyalar şehitler Allah'ın saymakla bitiremicemiz malukat var şu ğözümüzle bile zahiri olan milyarlarca malukat görüyoruz

Bazı yeti ile ödüllendire kişilere koruma da verilir. Sonuç itibari ile yetiler açık bir alan oluşturur. Enerjinin dağılımında blokaj olursa yeti kullanılmaz. Blokaj olmazsa da korumasız kalınır. Bu yüzden özel korumalar olur. Bir yada daha fazla olabilir. Bu kurmalar can bedene düştüğü andan itibaren yerleşir ve hayat boyu sizinle kalırlar. Bu korumalar zaten Görevini yapar özel bir şeye gerek yoktur. Farkında olup onlarla ilgilenilebilinir. Yani bir çeşit teşekkür gibi. İhtiyaçları yoktur ama manevi olarak insanın içini rahatlatır. Duyabileceklerini bilerek Konuşmak. Teşekkür etmek. Güzel kokuları sevdikleri için, Düzenli banyo yapmak koku sürmek. Evde kokulu şeyler yakmak. Meditasyon yapmak. Çok bunalınca onları destek olarak görmek niyetlenmek vs vs.

Sayın urum gerçekten bilgileriniz için teşekür ederim ben Müslümanın ölene kadar benle kalanı söyledi zaten ama benim görüşüm kapandı mesela bir yarığı boş luga bakarken ad soy ad olmak sızın bir kaç şey tarif etim hiç bilgim olmadığı halde mezarı aynen gördüm ben geniş düşünceli biriyim ve hep birile konuşuyorum sanki bunu nasıl geliştire bilirim o keşif sahibi çok güçlü olduklarını dilerse Allah izin verirse bir elektirik direni bile demir gibi katlî ya bilceni söyledi cinlerden değil mış koruyanlar hangi varlık ola bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri