bazı varlıklar görüyorum yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhs

Kayıtlı Üye
Ara sıra gözüme bazı varlıklar gözüküyor.Başkasının kılığında 1-2 saniye görüyorum bazende karartılar görüyorum sanki beni takip ediyor, bazende hayvan şeklinde 1-2 saniye görüyorum sonra ayetel kürsü okuyorum kayboluyorlar. Varlıklardan bana yaklaşmaya mı çalışıyor anlamıyorum.Bayramda kabristana gittim mezar başında bir (ruh mu varlık mı bilmiyorum) gördüm sonra yine kayboldu. Bazende bir şeyler aklımdan geçiyor en fazla 1 gün sonra o olay olur.
Lütfen yardımcı olur musunuz? Bana neler veya ne olduğu bilen biri var mı?

Okuma sıralarında bunlar bende de oluyordu. Ama okumaları bıraktığımdan beri bir daha olmadı. Bence varlıklarını hissetdiğiniz anda konuşmayı deneyiniz. Sizden ne istediklerini sorun. Bence korunma gereksiz. Çünkü belli bir saat sizi korur ve geri kalan vakitler korunmasız olursunuz. Altıncı hissiniz kuvvetlenmiş olmalı.

eğer cin ise vela yeuduhu hıfzuhuma vehüvel aliyül azim. Bol söyleyin bu ayeti kerime duyduyugum kadarıyla cinleri yakıyordu

eğer cin ise vela yeuduhu hıfzuhuma vehüvel aliyül azim. Bol söyleyin bu ayeti kerime duyduyugum kadarıyla cinleri yakıyordu

Lütfen üyeyi yalnış yönlendirmeyin. Henüz bir zararlarını görmemiş ve ne istediklerinide bilmiyor. Belki yazdığınızı uygularsa cinlere zarar verebilir ancak geriye yedi sülaleleriyle gelirler ve üyenin hayatı riske girer.

her şeyi kötüye yormayın. belki birisi veya birileri size tuzak hazırlıyor, sizde iyi bir insansanız sizi uyarmaya çalışıyorda olabilirler.kimbilir?iyi ,nurani varlıklarsa sıkıntı yok.

olabilir. bir gün cinler yeğenime saldırmış onun koruyucusu var. aynı gün ben başka yerde onun süretinde 1-2 saniyeline onu yanımda gördüm. bana yeğenimin süretinde gözüktü.

Konunun altına yazma gereği duydum. Yıllar önce biri vasıtayla aldığım bir uyarı vardı. Varlıkları farklı şekillerde(rüya ya da uyanık iken) görme ile Kur'an ya da dini metinler okumanın bağlantısı nedir? Farklı konu açmayı gereksiz gördüm. Hata ettiysem affola.

Bu türden görüleriniz varsa ve aklına gelenler gerçek oluyor ya da olacak olanı görüyorsanız psişiksiniz demektir. yapılan araştırmalar 10 insan dan birinin psişik olduğunu göstermektedir. Psişik güçler geliştirebilir aynı zamanda. Size bu yeti siz çalışma yapmadan verildiyse korumanızda verilmiştir. Endişe etmenize gerek yok. Daha fazla gelişmek için araştırma yapınız kapatmak istiyorsanız istemediğinizi sık sık niyet ediniz kapanır.

Lütfen her varlığı cinler yormayın. evrende yüzlerce farklı tür var. Cinlere yoruyorsanız bile her cinin zarar vereceği inancında da uzaklaşın. Hele ki cinleri yakmak ifadesini kullanmayın. Cinler zaten yanmaz. Cinleri yok etme gibi bir hakka ve güce sahip olduğunuzu da nereden çıkarıyorsunuz. Yaratılmış bir canı yok edebilecek cürreti kendinizde görmeniz trajik. Siz mi verdiniz bu canı da siz alabiliyorsunuz? Zaten kolay bir şey değilde düşünülmesi ve öneri verilmesi cidden hoş değil ve bilgisizlik ile ciddi bir öneri vermekte komik duruyor.

Bu türden görüleriniz varsa ve aklına gelenler gerçek oluyor ya da olacak olanı görüyorsanız psişiksiniz demektir. yapılan araştırmalar 10 insan dan birinin psişik olduğunu göstermektedir. Psişik güçler geliştirebilir aynı zamanda. Size bu yeti siz çalışma yapmadan verildiyse korumanızda verilmiştir. Endişe etmenize gerek yok. Daha fazla gelişmek için araştırma yapınız kapatmak istiyorsanız istemediğinizi sık sık niyet ediniz kapanır.

Lütfen her varlığı cinler yormayın. evrende yüzlerce farklı tür var. Cinlere yoruyorsanız bile her cinin zarar vereceği inancında da uzaklaşın. Hele ki cinleri yakmak ifadesini kullanmayın. Cinler zaten yanmaz. Cinleri yok etme gibi bir hakka ve güce sahip olduğunuzu da nereden çıkarıyorsunuz. Yaratılmış bir canı yok edebilecek cürreti kendinizde görmeniz trajik. Siz mi verdiniz bu canı da siz alabiliyorsunuz? Zaten kolay bir şey değilde düşünülmesi ve öneri verilmesi cidden hoş değil ve bilgisizlik ile ciddi bir öneri vermekte komik duruyor.
Peki kendimi nasıl geliştirebilirim.Nereden başlamalıyım. Yönlendirebilirmisiniz veya kaynak varsa

Sevgili arkadaşlar gelişmelerinize katkı sağlamak için zaten bu site kuruldu. hani bir mesaj yeseydi onu yapardık zaten sorunun cevabı bu sitenin kendisi elimizden geldiğince dün üyelerle birlikte buna katkı sağlamaya çalışıyoruz. Her şeyi okuyacaksınız ne okuduğunuzun bir önemi yok. sitedeki üyelerin sorularına elimden geldiği kadarıyla cevap vermek için bir kitap yayınladım yenileri yolda yazmaya devam ediyorum. Benim kitabımda yeterli değil. gazete okusanız da fayda moda dergisi okusanız da fayda ne kadar çok öğrenirseniz beyniniz o kadar gelişir.

İzin dediğim şey dünya ya gönderilmeden önce size verilen görev amaç yeti ve yapabileceklerinizle ilgili olarak verilmiş tüm bilgilerin bütünü. çocukluğunuzda itibaren hayat zaten size bunları verir. anlar ya anlamasınız siz isteseniz istemeseniz de yaşam sizi yönlendirir.

Sevgili arkadaşlar gelişmelerinize katkı sağlamak için zaten bu site kuruldu. hani bir mesaj yeseydi onu yapardık zaten sorunun cevabı bu sitenin kendisi elimizden geldiğince dün üyelerle birlikte buna katkı sağlamaya çalışıyoruz. Her şeyi okuyacaksınız ne okuduğunuzun bir önemi yok. sitedeki üyelerin sorularına elimden geldiği kadarıyla cevap vermek için bir kitap yayınladım yenileri yolda yazmaya devam ediyorum. Benim kitabımda yeterli değil. gazete okusanız da fayda moda dergisi okusanız da fayda ne kadar çok öğrenirseniz beyniniz o kadar gelişir.

İzin dediğim şey dünya ya gönderilmeden önce size verilen görev amaç yeti ve yapabileceklerinizle ilgili olarak verilmiş tüm bilgilerin bütünü. çocukluğunuzda itibaren hayat zaten size bunları verir. anlar ya anlamasınız siz isteseniz istemeseniz de yaşam sizi yönlendirir.
Sayın urum bu koruma konusunu açarmısınız mavevi koruma ili ilgili keşif sahibi biri bana birşey söyle di korundumu falan inanmadım

keke ugrasmayın bence cinliyadır onlar aldırmayın fazla konuşmayın sorularına cevap verin devam edin normal bi insanmış gibi yaklaşın arkadaşlarınıza iyi dikkat edin. arkadanıza bakıp saçmalıyolarsa pankart okuyolardır öyle adamla işiniz olmasın.Dua okuyun. bol bol nas suresi..
not:Benim başıma geldi hacı arkandan yürüyüp gördünüz kişilere pankart açıp okutturuyorlar. size kafayı yedirmeye çalısıyorlar.başkasının basına gelirkende görmüslügüm var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri