Bazı ünlüler başkalarının kaderini mi çalıyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kelendria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kelendria

Kayıtlı Üye
Bazı ünlülerin şöhrete ve başarıya ulaşmak için etrafındaki başka bazı yeteneklerin enerjisi ya da şansını çaldıkları yönünde bazı şüphelerim olduğu için bunu sorma gereği duydum. Elbette bütün ünlüleri böyle bir şeyle itham edemeyiz, birçokları yetenekleri ve şansları sayesinde bir yere geliyor.
Ama acaba bazı ünlüler etrafındaki başka ünlü adaylarının şansını, enerjisini vb. çalıp bunu yapıyor olabilir mi? Yani başarılı ve ünlü olacak beş kişi vardır hepsi birbirini sanat okulundan vb. tanıyordur sınıf arkadaşıdır içlerinden biri diğer dördünün talihini, enerjisini,, başarı potansiyelini vb. (neyse artık) bilerek ya da bilmeyerek çalıp şöhret olur diğerleri çabalasa da olamaz gibi bir şey olabilir mi? Yani şüphelendiğim böyle bir durum var da ondan soruyorum birilerini suçlamak vb. için değil de.

Kimse kimsenin nasibini, bilinç seviyesini, içsel görülerini çalamaz; ama herkes herkesin fikirlerini, düşüncelerini, enerjilerini hatta ilhamlarını kolaylıkla çalabilir. Yani kontratımızı çalamazlar, ama kontratımız dolayısı ile bize kaynaktan indirilen nimetlerin büyük çoğunu kanalın bittiği yerde (4B ara katmanının ve takiben 3B'nin başladığı yerden) çalabilirler. Yani altın yumurtlayan tavuğu çalamazlar ama yumurtalarını her seferinde yürütebilirler. Ha çaldıkları ile nereye kadar gidebilirler orası tam bir muammadır. Evren çalıntı ile gelen nimetlerin külfetini de sana faizi ile bindirir.

Evren çalmana müsade ediyorsa seni iflas edişlere ve toplu kaybedişlere hazırlıyordur. Bütüncül görebilmelisin hadisatın gidişatını. O da 5B' den bakabiliyorsan evvelinden dengelenir. Evrenden asla çalamazsın yani. Evrenin kanunlarını kendi lehine manipüle de edemezsin.

Psişik, psikolojik, metafizik ve hipnotik hırsızlık mümkündür yani. Bunun deneyleri bile yapılıyor. Enerjimizi bu yüzden iyi korumalı, kendi merkezimizde kalarak kendi bilinç çıkarlarımıza odaklanmalıyız. Sır saklamayı öyle iyi öğrenmeliyiz ki, bazı sırları kendi ön belleğimizden bile saklayabilmeliyiz. Sır tutmak biraz da böyle bir şey.

Son düzenleme:
Bazıları anlaşılıyor, bazılarında koruma var, anlaşılanlar çok ünlü olmayanlar zaten. tabi her ünlü böyle diye bir anlam çıkmasın.

Bir olaydan sonra şüphelenmeye başlamıştım sonra dediğiniz gibi duru görü ile bağlanıp anlamaya çalışmıştım.

Geri