Mehriel sularin melegidir(göl,nehir,cay,deniz)Imajinasyon ve büyük düsünceler.En güzeli nedir biliyormusun,size düslerinizin ve hayalerinizin gerceklesmesine (realizasyon)yardimci olabilecek bir melek. Ayrica cok hos bir nickin var...visne
Weeshne.Bu iyi bir fikir ama dedigin gibi biraz zaman alabilir ama kisa bir zaman icinde mutlaka sizinle paylasmaya calisacagim.Yule :dogum tarihine ve saatine bakarak koruyucu melegini ögrenebilirsin.Melek konusunda:Merhaba CREEPA! Son birkaç gündür yoğun olduğum için nette dolaşım olanağım olmadı. Bu yüzden yanıtını okuyadım. Verdiğin bilgiler ve iltifatın için çok teşekkür ederim. İzninle, bir önerim olacak! Gördüğüm kadarıyla pek çok kişi senden, daha önce vermiş olduğun listedeki melekler hakkında bilgi istemekte. Diyorum ki boş bir vaktinde (gerçi biraz zahmet olacak ammaaa ) bu meleklerin hepsi hakkında bilgileri içeren bir yazı yazsan da bizimle teker teker uğraşmaktan kurtulsan... Ne dersin?
Creepa o kadar büyük sıkıntıdayımki benim de yardımcı meleğimi bulabilirmisin. 04 Temmuz 1968 doğumluyum. Minnettar kalacağım
Rica ederim ama sizin meleğinizle nasıl iletişim kuracağınızı malesef bilmiyorum..Sn CREEPA yasaklı olduğu için yanıt veremeyeceğinden ötürü ben yardımcı olmak istedim o kadar. Size nasıl çağırılacağı konusunda bilgi verecek kişiler mutlaka vardır, biraz bekleyin.
Mutlu günler.
tamam ben de o zaman kendi kendime bir yol bulmaya çalışırım bu isim bile benim için büyük birşey sevgili thales herşey gönlünce olsun
sevgili bendekiben hazine gibi insanlarsınız çok dğerli bilgiler veiryorsunuz bu isimleri not alacağım ihtiyacım olduğunda ilgili meleği çağıracağım.Melekler hep öncünüz koruyucunuz olsun sevgi ve saygılarımlaSayın özlemi özled, meleklerle iletişime geçmek için öyle özel ritüellerin yok ve onları her istediğimiz zaman çağırabiliriz.Meleklerle yaşamak adlı kitap da geçen bilgiler ışığında insanı koruyan ve sürekli yanında olan 2 meleğin olduğu ve bu melekler zaten bir anlamda insanın iç sesi olduğu belirtilmekte .Ama yardım istemek için Koruyucu gözetici olan size güven veren ve işlerinizin yolunda gitmesine yardımcı Mikail, sağlık konularında Rafaeli, Problemleriniz için Uriel,ilişkiler için Raguel, bereket ve cesaret için Ariel,çocuklar ve iletişim için cebrail'i çağırabilirsiniz.Hiç kuşkusuz onlar Allahın bize uzanan elleri ve bize yardım etmek ve mutlu görmek onlarında tek amacı.