arzuhal
Kayıtlı Üye
Teoriden konuşuyorum.Dediklerimi araştırırsan bulabilirsin örneğin rüyasında yüksek bir yerden düşer O an o his o kadar gerçek gelirki (Eminim çok gerçekçi rüyalar görmüşsündür.) Kalbi bir anlık heyecana dayanamaz.Bu çok olmuştur.
Bunuda şu yüzden yazdım insanın bilgilerine bakmak falan buzdağının ancak görünen yüzü olur.
''Metabolizmanız bozulup hasta olabilirsiniz, bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir veya gerçek deneyimler çok sık olursa nefessiz kalarak veya rüyadaki düşme sonucu heyecanla kalbiniz durabilir bunlar ölüme yol açabilir. Şimdiye kadar rüya görürken kalp krizi geçiren kişi sayısı oldukça fazla lucid yüzünden ölen kişi sayısı 600 kişi. Psikolojik tedavi görenlerin sayısı lucid gören kayıtlı insan sayısının %26 sı) ''
Buyur linkide var.
http://www.simgesel.com/node/lucid_ruya_nedir
Konuyu ilk okudugumda benimde tepkim MIHRE arkadasimizin gösterdigi tepki gibi oldu.Bu ikinci aciklaman daha aciklayici olmus.Umarim sorularina en kisa zamanda cevap bulursunuz,cünkü bende rüyalarimda ordan burdan cok düsüyorum.Geceleri kanter icinde uyandigimda cok olmustur.
Bu konuyu takip edecegim,basarilar diliyorum.:nopity: