inanin yorulmuyorum. Zihnim daha açılıyor ve bundan eminim. Sadece pesinden gittiğim bilgiye kilitleniyorum ; işte o zaman cevaplar geliyor ve rahat nefes alıyorum. Meditasyon yapiyorum. Gerçekten sıkıntı. Kimin benim üzerimde negatif etkisi olabileceğini çok kısa zamanda bariz şekilde anliyorum...içimden biraz kızıyorum sadece , ki oda olarak o kadar, çünkü onun negatifi kendine kendine dönüyor. Hatta biraz önce, böyle birinin yine hışmına uğradım. Eşi ve kendisinden
Ilk olay bana yaklaşması beyinin. yumurtam cezveyle birlikte yandı içerisi duman altı. Dışarda tutyu beni.
Ikinci yaklaşması pencere kiyisinda bardak düştü kırıldı icindeki etrafi kirletti ardindan şişe düştü. Camlari toplarken parmağım kanadı. Ardindan kadin laf soktu ve arkadaşım sahit oldu ve insanların benden ne istetiklerini merak etti; aynı tavsiyede bulundu yine " lütfen bu kadar iyi niyetli olma"
Bütün bu olayların farki farkindalğını yaşıyorum ve kocasi inatla komşuluğu surdurmrk için canla başla çalışıyor; kene gibi yapıştı. Bu gu ku duruma bile hicbirsey umurunda değil, hala akşam kahvesi için soz almaya çalışıyor ve ben tekrar ısrarla kırmadan ret ediyorum.