"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

başkasına yaptırdıgım büyünün bana etkisi

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kirlikedi

Kayıtlı Üye
merhaba mabet sakinleri. Bir süre önce tavsiye üzerine bir falcıya gitmiştim. o dönemde çok sevdigim bir adam vardı ben söylemeden onu ve yaşantımızı detaylı şekilde bildi. O kişinin de bana ilgisi oldugunu fakat bunu bir muskayla kuvvetlendirmemiz gerektigini söyledi. Tereddütlüydüm, istemedim ama iyi olacagını, yaptıgının şirinlik muskası oldugunu sadece beni o kişiye şirin gösterecegini söyleyince kabul ettim. Bir süre hocanın söylediklerini tam olarak yaptıysam da, aradan zaman geçince bazı gereklilikleri yerine getiremedim. Abdestsiz taşımamam gerektiğini diger durumlarda tenime degecek şekilde taşıyacagımı söylemişti. Yeniden takmadan önce de 2 rekat namaz kıl demişti. kısaca ben bunları aksattım, faydasının olmadıgını düşününce de cüzdanıma koydum ve orda kaldı. son zamanlarda büyü belirtileri hissediyorum ve fallarda da büyü çıkıyor. O muskanın etkisi olabilir mi? onu nasıl imha edebilrim? yardım ederseniz sevinirim.

Hayır,sayısı yok.Poşetini açın sayfaları açmadan suya atmanız yeterli.Ama kendinizi iyi hissetmeniz açısından ayetel kürsi okuyabilirsiniz.

nehir yada dere gibi birşey bulman zor olursa ateşede atabilirsin muskayı ateşe verme ama önceden yaktığın büyükçe bir ateşin içine ay ve hanenin içinde olmasın

Hayır efendim.Yakmanız taraftarı değilim.Yakmayınız...Anca işinin ehli olan bir kişi tarafından yakılabilir.

Açtığınızda muskayı bakmadan denize yada akan suya atabilirsiniz yine ses bile duysanız arkanıza bakmadan yada suda bekletip bir gün kadar muskayı ufalayıp ayak değmeyen bir yerede dökebilirsiniz bir ağaç dibi gibi kimileri gömülmesinin iyi olcağını söyler ama yakmak asla!

Bu şekilde yapmayın, bunun usulü sitemizde daha önce anlatıldı. Orada bahsedildiği şekilde yapın. Zaten usulünce davranmadığınız için başınıza iş gelmiş, daha fazla negatif etkilenecek davranışlardan kaçının.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri