Keira
Elit Üye
Öğrenci-büyü kelimesini okuyan ve hucüm eden öğrencilerimiz ne çok Ama öğrenmeden ''öğrenci'' olunmaz
Aslında büyü kelimesini duyup koşan insanlar ne çok Sanki herkesin yaptığı büyü tutuyormuş gibi
Öğrenci-büyü kelimesini okuyan ve hucüm eden öğrencilerimiz ne çok Ama öğrenmeden ''öğrenci'' olunmaz
İşte budur aja yani beleşten öğrenci olnumuyor, her başarının arkasında azimli bir çalışma vardır ve olmalıdırda, bu gün büyü ile bir yere varacığını zannedenler yarın gerçek hayatta büyünün pek bi işe yaramadığı hayatın gerçeklerinin çok daha farklı olduğunu göreceklerdir. bütün öğrenci arkadaşlarımız derslerinde başaeılar ve içerisinde hiç keşke olmayan güzel bir yaşam dileğimle.
Buerda bir günah yokki? Sana verilen bir yetenek niye sürekli 'Dinime baglıyım' dediginin anlıyamadım,geliştir bence yeteneklisin herkese nasip olmaz!Bunların hepsi ne? Bana yardım edebilecek birini arıyorum.Aslında inaçlı biriyimdir.Allah'a inancım vardır.Birkaç kez oruç tuttum.Ama birşeyin yanlış oldugunu hissediyorum...Cadılık gercekten varmı? ve .. karşılaştıgım bir medyum yetenekli oldugumu sürekli renkli giyinmemi falan söyledi.ve bunu birçok medyumdan duydum.yeteneğimin annemden gectiğini bir çeşit ocak oldugunu falan söylüyolar..4 kardeşiz ben sonuncusuyum ... birtek benim yetenegim oldugunu söyledi..Aura denen şeyi gündüz her an çıplak gözle görebiliyorum..biliyorum internette herkes göreblir yazıyor..ama karanlık bir odaya girmiyorum okulda evde dışarda insanların tenine odaklanınca parlıyolar..renk renk...ve sucluluk duyuyorum.Ben dinime baglıyım ama birşeyler yanlıs geliyor...Bazı şeyleri hissediyorum.Küçükken sesler duyardımama anlam veremezdim..Bilmiyorum..sadece merak ediyorum.Lütfen beni anlayan biri olsun.
Olmuyo oyle bişey benim cok işime yarıyor sahsen ^^yapmaya çalışıp ta büyü tutmayınca daha da kötü olur dersleriniz benden demesi
İnandıktan sonra hertürlü gerçekleşiyor ^^Aslında büyü kelimesini duyup koşan insanlar ne çok Sanki herkesin yaptığı büyü tutuyormuş gibi
İnandıktan sonra hertürlü gerçekleşiyor ^^
Sadece sucluluk hissi..Anlıyorum.Belki yani yeteneklimiyim? Bunu nasıl geliştircem..Ne yapabilirim?Buerda bir günah yokki? Sana verilen bir yetenek niye sürekli 'Dinime baglıyım' dediginin anlıyamadım,geliştir bence yeteneklisin herkese nasip olmaz!
Olmuyo oyle bişey benim cok işime yarıyor sahsen ^^
İnandıktan sonra hertürlü gerçekleşiyor ^^
Bu büyüler (bu dua tarzı olmuş) wicca dini içindir eğer wiccan değilseniz bura girme amacınızı hala anlıyamadım.Denemeyi düşündüm ama dinimizce büyü, sihir gibi şeyler günah olduğu için vazgeçtim.