Böylece tanrının kanalına bağlanıp oraya enerji yönlendirilir.Namaza bile tanrıyı bildiğim bütün kaliplardan tenzih ederim diye dua ile bașlanır.
Böylece tanrının kanalına bağlanıp oraya enerji yönlendirilir.Namaza bile tanrıyı bildiğim bütün kaliplardan tenzih ederim diye dua ile bașlanır.
Yani....güçlerini dünya üzerinde kullanmayı seviyorlar.
Böylece tanrının kanalına bağlanıp oraya enerji yönlendirilir.
Güzel bir açıklama . Kendine göre de mantıklı.Aslında oradan enerji alınır olacaktı.
Tanrı enerjinin kaynağıdır, sömürücüsü değil. Sömürücü varlık egonun ta kendisidir aslında.
Bir insan basit bir cinden dahi kendi kendine istemiyorum git diye kurtulamıyorken , bu kadar kolay mı?2 yıldır bu varlıklarla çalışıyorum, açıkçası bir anlaşma sonrası çıkarı için bir şey isteyen bir demona bile rastlamadım. Bu varlıkların seni kullandığını düşünsen bile, sigilini yakıp sürgün ritüeli yapıp durumu bitirebilirsin. Böyle yaptıktan sana ulaşamazlar. Ne bekliyorsun? Anlaşma yaptıktan sonra ruhunu ele geçirilip, Demon'dan, "artık benim kölemsin" demesini mi bekliyorsun?
Bana inanmıyorsan, Occult Nation, demonsanddemonolatry forumlarında yıllarca demonlarla çalışan insanların konularına bak. Neler yaptıklarına ve daha doğrusu demonlar ile neler yapabildiğine bir bak. Sonra bu gizlimabette bahsedilen demonlarla aynı olup olmadığını kontrol etmeni tavsiye ederim.
Yukarıda dediğim gibi, enerjinle beslendiğini düşünsen bile direkt sürgün yapıp onun enerjisi hayatından çıkarıp durumu ortadan kaldırıp, ardından sigilini yakarak durumu bitirebilirsin.
Bu hareket, o demonun sana ulaşmasını engeller. Sigiller, o varlıklara ulaşmak için kullanılan majikal şekillerdir. Sen o'nu yaktığın takdirde o varlık sana asla ulaşamaz ne olursa olsun.
İstediğin şeyi almak için, istediği şeyi yapmana gerek yok. Direkt koşulsuz olarak istediğini alabilirsin. Benim orada bahsettiklerim istisnai durumlardı. BU İSTİSNAİ durumlar her zaman olmuyor. Haa araya pakt anlaşmaları girerse işte o kısım değişir.
Güzel senaryo, 4 sezon türk korku filmi çıkar. Ama şu konu da haklısın evet Demonlar insanlardan zeki olabilir ancak hepsi değil.
Peki bu ürettin senayo için konuşayım, bu varlıkların hepsi farklı enerjilerle beslenir. İnsan enerjisiyle beslenmiyor ve insan enerjisine gerek duymazlar. Yukarıda birçok kez tekrar ettim hala da edeyim, seni kullandığını mı düşündün direkt bağlantıyı kesersin.
Ki bir demonun altında bile milyonlarca hükmettiği lejyonları ve krallıkları var; senin kontrolünü ele geçirip ne yapsın seni? İnsanları kölesi yapmayı sevmezler. İnsanlarla iç içe olmayı seviyorlar, güçlerini dünya üzerinde kullanmayı seviyorlar.
Bahsettiğim varlıklar cin mi? Ne alakaBir insan basit bir cinden dahi kendi kendine istemiyorum git diye kurtulamıyorken , bu kadar kolay mı?
Bir insan basit bir cinden dahi kendi kendine istemiyorum git diye kurtulamıyorken , bu kadar kolay mı?
Peki bu ürettin senayo için konuşayım, bu varlıkların hepsi farklı enerjilerle beslenir.
Herkes evrenden besleniyor.Üst bilinçler alt bilinçlere bağlayarak kendi yoluna çekiyor.Peygamberler bile kendinden önce ki dinlerine göre amel etmiş 40 yaşına kadar.Evrenle butunleşince artık Evrenin bir kanalı haline gelmiş.Demonlar ile İnsanlar Arasında böyle bir yarış var.Biz mi Büyük Tanriyiz?Siz mi? Bütün senaryo Öteki Âlem ile bu âlem arasındaki bir yarış ile tekamül filminin senaryosunun çekilmesi.Rakip yoksa mücadele etmene de gerek yoktur.Hersey zıt olup rakip olmuşlar birbirine.Tanrılar ne ile beslenir?
Aynı olur mu? Yüksek frekanslı düşük frekanslı enerjiler ve varlıklar var. Beslendikleri enerjiler farklı. Ve o farklı enerjileri insan üretiyor.Hepsi aynı enerji ile beslenir.
Asıl insanlar farklı farklı șeyler yaparak aynı enerjiyi üretmiș olurlar.
Biraz varolușsal düşünsen olayı çözeceksin ama işte süsleme peşindesin.
Demonlar insanlarla çok farklı. Görevleri vazifeleri farklı. Hangi konuda yarisabilirler?Demonlar ile İnsanlar Arasında böyle bir yarış var.
Üstünlük konusunda...Demonlar insanlarla çok farklı. Görevleri vazifeleri farklı. Hangi konuda yarisabilirler?
İkiside kendi bilincine göre Tanrısalasma peşinde...Üstünlük konusunda...
Bana, "süsleme peşindesin" diyen kişi de kendi kafasından çok epic senaryolar oluşturarak olayı farklı boyuta çekebiliyor, ne kadar ironik.Hepsi aynı enerji ile beslenir.
Asıl insanlar farklı farklı șeyler yaparak aynı enerjiyi üretmiș olurlar.
Biraz varolușsal düşünsen olayı çözeceksin ama işte süsleme peşindesin.
Aynı olur mu?
Yüksek frekanslı düşük frekanslı enerjiler ve varlıklar var.
Beslendikleri enerjiler farklı. Ve o farklı enerjileri insan üretiyor.
Bir de tanrılar derken ben Yaratıcıyı kastetmedim.
Bütün tanrılardan bahsettim .
Bana, "süsleme peşindesin" diyen kişi de kendi kafasından çok epic senaryolar oluşturarak olayı farklı boyuta çekebiliyor, ne kadar ironik.
Bu demonların altında milyonlarca lejyonu veya krallıkları var, tekrar tekrar diyorum birçok şeyden enerji çekebiliyorlar.
Ne yapsın senin benim enerjimi?
Eminim hayatında bir kez bile demonlarla iletişim halinde bulunmamışsındır ve bu varlıklarla hiç iletişimde bulunmadığın halde okuduğun şeylere direkt inanıp burada gerçekmiş gibi bahsetmen absürt.
eminim.Bu konuda doğuştan cüretkar biriyim.
Demonlarla her şuurlu insanın yolu bir noktada kesisecektir. Yaratıcı gerek perde arkasından, gerek te onlarla dip dibe olarak seni illa bir noktada bu aleme karşı sınayarak bilinçlendirecektir.
Madem bu konularda cüretkarsın ve insan-demon ilişkisini irdelemişsin; yukarıda bir arkadaşa dediğim gibi BALG, Occult Nation, demonsanddemonolatr gibi forumlardaki insanların demon ilişkisini de irdele biraz.Ben insan-demon ilişkilerinin topluma yansıyan yüzde 99 luk kadarını irdeledim.
Bu işlere bulașmanın, perdeyi delmenin, ayrı tutulması gereken alemlere karşı kendini portal haline getirmenin sonuçları hakkında vebal yazısı yazdım.
Türkiye'deki sözde insanların demon ilişkisini irdelemişsen muhtemelen bu yazının tabi ki hakkını vermişsindir.Bu işlere bulașmanın, perdeyi delmenin, ayrı tutulması gereken alemlere karşı kendini portal haline getirmenin sonuçları hakkında vebal yazısı yazdım.
Böyle bir tribe girmişim gibi niyetim yok; üslubüm böyle gözüküyorsa sry.Sanki dünyaca ünlü bir insanı hava alanında canlı görmüşsünüz gibi girmeyin şu triplere yav. Bu forumda cin görmeyen, hissetmeyen, sezinleme noktasına gelmeyen insan bence yoktur. Varsa da yorumunu yapamamıștır.
Hayır yalan söylediğini iddia etmiyorum demonların bu kadar basit istekler karşılığında sana istediğini vermeleri mantığıma yatmıyor sadece.Bu durumda bana başka işlerin dönmüş olabilme ihtimalini hatırlatıyor.Çok uzun olmasada belli bir süredir bu forumdayım ve demonlarla konuştuğunu iddia eden birçok kişi çıktı ve bu kişilerin %90’ından demonlar hakkında iyi şeyler duymadım.Bir tanesi demonun kendi annesine ağza alınmayacak şeyler yapmasını istediğini dahi yazmıştı bu forumda.Bu tür örnekleri okuyunca ve haliyle sizin onlar hakkındaki cümleleriniz farklı olunca insan haliyle sorguluyor.Sizle bir durumu konuşmak isterim ama profilinize yazacağım.2 yıldır bu varlıklarla çalışıyorum, açıkçası bir anlaşma sonrası çıkarı için bir şey isteyen bir demona bile rastlamadım. Bu varlıkların seni kullandığını düşünsen bile, sigilini yakıp sürgün ritüeli yapıp durumu bitirebilirsin. Böyle yaptıktan sana ulaşamazlar. Ne bekliyorsun? Anlaşma yaptıktan sonra ruhunu ele geçirilip, Demon'dan, "artık benim kölemsin" demesini mi bekliyorsun?
Bana inanmıyorsan, Occult Nation, demonsanddemonolatry forumlarında yıllarca demonlarla çalışan insanların konularına bak. Neler yaptıklarına ve daha doğrusu demonlar ile neler yapabildiğine bir bak. Sonra bu gizlimabette bahsedilen demonlarla aynı olup olmadığını kontrol etmeni tavsiye ederim.
Yukarıda dediğim gibi, enerjinle beslendiğini düşünsen bile direkt sürgün yapıp onun enerjisi hayatından çıkarıp durumu ortadan kaldırıp, ardından sigilini yakarak durumu bitirebilirsin.
Bu hareket, o demonun sana ulaşmasını engeller. Sigiller, o varlıklara ulaşmak için kullanılan majikal şekillerdir. Sen o'nu yaktığın takdirde o varlık sana asla ulaşamaz ne olursa olsun.
İstediğin şeyi almak için, istediği şeyi yapmana gerek yok. Direkt koşulsuz olarak istediğini alabilirsin. Benim orada bahsettiklerim istisnai durumlardı. BU İSTİSNAİ durumlar her zaman olmuyor. Haa araya pakt anlaşmaları girerse işte o kısım değişir.
Güzel senaryo, 4 sezon türk korku filmi çıkar. Ama şu konu da haklısın evet Demonlar insanlardan zeki olabilir ancak hepsi değil.
Peki bu ürettin senayo için konuşayım, bu varlıkların hepsi farklı enerjilerle beslenir. İnsan enerjisiyle beslenmiyor ve insan enerjisine gerek duymazlar. Yukarıda birçok kez tekrar ettim hala da edeyim, seni kullandığını mı düşündün direkt bağlantıyı kesersin.
Ki bir demonun altında bile milyonlarca hükmettiği lejyonları ve krallıkları var; senin kontrolünü ele geçirip ne yapsın seni? İnsanları kölesi yapmayı sevmezler. İnsanlarla iç içe olmayı seviyorlar, güçlerini dünya üzerinde kullanmayı seviyorlar.
Profil mesaj kısmınız kapalı yazamıyorumHayır yalan söylediğini iddia etmiyorum demonların bu kadar basit istekler karşılığında sana istediğini vermeleri mantığıma yatmıyor sadece.Bu durumda bana başka işlerin dönmüş olabilme ihtimalini hatırlatıyor.Çok uzun olmasada belli bir süredir bu forumdayım ve demonlarla konuştuğunu iddia eden birçok kişi çıktı ve bu kişilerin %90’ından demonlar hakkında iyi şeyler duymadım.Bir tanesi demonun kendi annesine ağza alınmayacak şeyler yapmasını istediğini dahi yazmıştı bu forumda.Bu tür örnekleri okuyunca ve haliyle sizin onlar hakkındaki cümleleriniz farklı olunca insan haliyle sorguluyor.Sizle bir durumu konuşmak isterim ama profilinize yazacağım.
Dediğim gibi, seni kullandığını düşünsen bile direkt iletişimi kesebilirsin defetme ile falan.Bu durumda bana başka işlerin dönmüş olabilme ihtimalini hatırlatıyor
Çünkü Türkiye'deki demon algısı çok farklı bir durumda ve bu algı yüzünden birçok insan yaşadığı paranormal olayı demonlarla özdeştirip bundan bahsedince demon algısı değişiyor (bu forumdan bahsetmiyorum)..Çok uzun olmasada belli bir süredir bu forumdayım ve demonlarla konuştuğunu iddia eden birçok kişi çıktı ve bu kişilerin %90’ından demonlar hakkında iyi şeyler duymadım.Bir tanesi demonun kendi annesine ağza alınmayacak şeyler yapmasını istediğini dahi yazmıştı bu forumda
İstersen dcden yazabilirsin (lokasyon).Sizle bir durumu konuşmak isterim ama profilinize yazacağım