Yalan söyemiyorum kimseylede dalga geçmiyorum umarım anlar böyle düşünenler.
BattleFury yazdığınız şey çok anlamlı ama perina ile aynı fikirdeyim.
Şansın tanımı var orada ?
17 yaşındayım ve müslümandım şu ana kadar.
Ama artık Müslüman olmak istemiyorum ne kadar dua ettiysem kabul olmadı cinler tarafından seçildiğimi düşünmeye başladım.
Ama ben artık ruhende olsa satanist olmak istiyorum.
Daha doğrusu isteğim şeytanla anlaşma yapmak.
Şeytanı çok araştırdım nasıl bir varlık olduğunu çok iyi anladım artık.
Ve onunla bir anlaşma yapmak istiyorum fakat ailemle birlikte yaşıyorum bu nedenle keçi kanı içmek gibi bir şansım yok.
Sadece ateşle yapabileceğim bir uygulama varsa yardımcı olmanızı isteyeceğim sizden...
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama beklemekten sıkıldım artık.Anlayın :/
Evet bana da çok tuhaf geldi.Bir kaç yorumla fikir değiştirdi.Sanırım yaşının vermiş olduğu bir şey.Ben de 17 yaşımdayken bir anlık öfkeyle yalış cümleler sarfedip yarım saat sonra pişman olurdum.Konuyu baştan sona okudum.Kimseyide kırmak istemiyorum ancak ateşle ayin yapıp satanist olmaya çalışan aile etkeni olmasa keçi kanı içmeye razı olan birinin 3 sayfada fikirlerini nasıl kökten değiştirdiğini gördüm biraz şüpheli geldi bana.O anki ruh haliyle yazılmış bir yazı olabilir o yüzden susuyorum.Konuyla ilgili olarak Einstein demişki Tanrı zar atmaz.Bir kesim Einsteinin ateist olduğunu savunuyor o yüzden Einstein böyle bir söz söylememiş olabilir ancak konumuz bu değil güzel bir söz diye paylaştım
17 yaşındayım ve müslümandım şu ana kadar.
Ama artık Müslüman olmak istemiyorum ne kadar dua ettiysem kabul olmadı cinler tarafından seçildiğimi düşünmeye başladım.
Ve onunla bir anlaşma yapmak istiyorum fakat ailemle birlikte yaşıyorum bu nedenle keçi kanı içmek gibi bir şansım yok.
Sadece ateşle yapabileceğim bir uygulama varsa yardımcı olmanızı isteyeceğim sizden...
Merhaba,17 yaşındayım ve müslümandım şu ana kadar.
Evet bana da çok tuhaf geldi.Bir kaç yorumla fikir değiştirdi.Sanırım yaşının vermiş olduğu bir şey.Ben de 17 yaşımdayken bir anlık öfkeyle yalış cümleler sarfedip yarım saat sonra pişman olurdum.
Gerçi çoğu zaman hala öyle oluyor ama.
Neyse zararın neresinden dönülürse ka^rdır.
ALLAH AZZE VE CELLE kimseyi yanlış yola saptırmasın ve isteyen herkese MÜSLÜMAN olarak ölmeyi nasip etsin...Amin...:Angel_anim:
Ben nedense kuran okudukça uzaklaşıyorum dinden.
Garip...
Hakkettiği için oLmasın sakın.Garip değil.Kuranı okudukça cennetten cehennemden bahsediyor.Ancak kafama hep takılan şeyler var mesela bir tanesi;neden Allaha dua edelim bize ödül versin diye mi? ya da daha az ceza versin diye mi? sadist bir tanrıdan bu beklenir çünkü.Sonsuz iyi bir tanrı nasıl olurda kendi yarattığı ve en yüce diye tanımladığı varlıkları cehennemde sonsuza dek azap çektirmekle tedit eder?
Ben nedense kuran okudukça uzaklaşıyorum dinden.