BeLLa91
Kayıtlı Üye
Son cümleniz ''çoğu fos çünkü'' olmalı sanırım. Bu cümle neden tutmadığını özetleyebilir. Aslında büyüler kuvvetli inancın ve bazı varlıkların etkisiyle tutar. Büyü işinde malzemeler aracıdır. İnanç gerekir. Önce inanmalısınız. Fakat benim tavsiyem herşeyden önce normal yollarla onu döndürmeniz. Sevginizi göstermeye çalışın, ona ispat edin. Çok istiyorsanız büyüye başvurun bu sizin seçiminiz. Ama kendi iradesiyle sizi sevmeyecekse bence hiç sevmesin daha iyi. Bu benim fikrim sadece. Ama hayat sizin. En doğrusuna siz karar verebilirsiniz. Herşeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim.Merhaba.. ben bu sitede yeniyim yaklaşık 3 aydır giden sevgilimi döndürmek için başvurmadığım yok kalmadı.. bir arkadaşım benim için bir cinciye gitmiş cinci kadın bnmle görüşmek istemediğini söylemiş onlar böyle çalışıyorlarmış.. tabi bende pek bilmiyorum bu olayları bir dünya para verdim kıza yok zürafa beyni verdi 14 tane mezara gömdüm deve sidiği ile yıkandım vs.. bu tarz bir büyü varmı pek bilmiyorum nettede bulamadım zaten.. tabi tutmadı birşey olmadı... hala arayış içindeyim arkadaşlar nedir bunun aslı büyü dediğimiz şey en etkilisi nedir ne zaman yapılır önerebileceğiniz birşey varmı çocuğu foss çünkü..
Sevgiler.