Alice amundsen
Kayıtlı Üye
Hayır ben eleştirmem diğerlerini bilemem ..hediye hediyedir sonuçtaKitap olmaz maalesef çikolata zaten her gün
Eleştirir
Hayır ben eleştirmem diğerlerini bilemem ..hediye hediyedir sonuçtaKitap olmaz maalesef çikolata zaten her gün
Eleştirir
Eleştirecekse hediye almayabilirsinizKitap olmaz maalesef çikolata zaten her gün
Eleştirir
Oyle bir şansım yokEleştirecekse hediye almayabilirsiniz
Başak olsun, başka burç olsun. Tüm bayanlara yazıyorum. Erkeklerden sürpriz beklemeyin. Zararlı çıkarsınız. Eziyet te etmeyin. Ne istediğinizi söyleyin de alsın. En güzeli , en temizi.Oyle bir şansım yok
Akıllı kadın ne istediğini söyler. Hediye ya da başka konu farketmez. Sürpriz dizi filmlerde olur gerçek hayatta ise nadiren.Başak olsun, başka burç olsun. Tüm bayanlara yazıyorum. Erkeklerden sürpriz beklemeyin. Zararlı çıkarsınız. Eziyet te etmeyin. Ne istediğinizi söyleyin de alsın. En güzeli , en temizi.
Ben büyük sözü dinlerim . İstediğini alacağız artıkBaşak olsun, başka burç olsun. Tüm bayanlara yazıyorum. Erkeklerden sürpriz beklemeyin. Zararlı çıkarsınız. Eziyet te etmeyin. Ne istediğinizi söyleyin de alsın. En güzeli , en temizi.