Tunatüm Han
Kayıtlı Üye
Yok Ya Ölmesin. Allah onu Ölmekten beter etsinAz bekle belki de corona dan ölür sen de tamamen kurtulursun.
Yok Ya Ölmesin. Allah onu Ölmekten beter etsinAz bekle belki de corona dan ölür sen de tamamen kurtulursun.
Merhaba,
Öncelikle şunu idrak etmelisiniz; kaderi kendinizden ve kendisinden uzak tutamaz, ayıramazsınız. Planlanmış olan her olgu yaşanmak zorundadır. Lakin bu olguların yapıcı yada yıkıcı etkisini azaltmak, arttırmak mümkündür. Bunu yapabilmek için en etkin ve kestirme yol "Büyü" den geçer tabii. Lakin karşınızdaki kişinin büyü kullanıp kullanmadığından emin değilsiniz bu sebeple farklı bir yol yada yöntemle bu kişiden kurtulmaya çalışmanızı önermem. Eski ahit zamanlarda baş düzen büyücülerinin görünür kılma ayinlerinde kullanmış oldukları "Nimbusas" isimli kitap ta geçen etkili bir dua vardır. "Gungi yuğ gig tuma fisurati levnim" Bu duayı iki gün boyunca sabah gözlerinizi açtığınız ilk anda direkt 5 kere tekrar edin. 2 günün sonunda 3 günün başlangıcından itibaren olmaya başlayacakları sadece seyredin.
Bilginize Saygılarımla.
Benimle Bunu paylastiginiz icin cok Teşekür ederim. Söylediginizi Arastiracagim. Peki bu Kitabi nerde bualbilirim.Merhaba,
Öncelikle şunu idrak etmelisiniz; kaderi kendinizden ve kendisinden uzak tutamaz, ayıramazsınız. Planlanmış olan her olgu yaşanmak zorundadır. Lakin bu olguların yapıcı yada yıkıcı etkisini azaltmak, arttırmak mümkündür. Bunu yapabilmek için en etkin ve kestirme yol "Büyü" den geçer tabii. Lakin karşınızdaki kişinin büyü kullanıp kullanmadığından emin değilsiniz bu sebeple farklı bir yol yada yöntemle bu kişiden kurtulmaya çalışmanızı önermem. Eski ahit zamanlarda baş düzen büyücülerinin görünür kılma ayinlerinde kullanmış oldukları "Nimbusas" isimli kitap ta geçen etkili bir dua vardır. "Gungi yuğ gig tuma fisurati levnim" Bu duayı iki gün boyunca sabah gözlerinizi açtığınız ilk anda direkt 5 kere tekrar edin. 2 günün sonunda 3 günün başlangıcından itibaren olmaya başlayacakları sadece seyredin.
Bilginize Saygılarımla.
Benimle Bunu paylastiginiz icin cok Teşekür ederim. Söylediginizi Arastiracagim. Peki bu Kitabi nerde bualbilirim.
Saygilarimla
Merhaba,
Bu kitabın orijinalini yada kopyasını bulabilmeniz mümkün değil. Çünkü bu gibi karanlık ve ak güçlerin sırlarını içeren kitaplar büyük devletler tarafından kademeli güvenlik sistemleriyle korunur.
Bilginize Saygılarımla.
Bahsettiğiniz kitabı temin edebileceğimiz bir yer var mı ? O duanın anlamını aradım ama bulamadım ne demek istiyor acaba
Merhaba,
Dua Eski Düzenin Yüce diliyle yazıldığından günümüz modern bilgilerini içeren arama motorlarında anlamını bulabilmeniz imkansızdır. Duanın anlamı; Gök perdesini aralar, yer kabuğunu kırar ve herşey ortaya çıkar.
Bilginize Saygılarımla.
Peki siz nasıl ulaşıyorsunuz ?
Bu duayı bilinmez sırlara ulaşmak için de okusak faydalı olur mu? Mesela o kitaptaki bazı bilgilere ulaşmak için..
Merhaba,
Dua Eski Düzenin Yüce diliyle yazıldığından günümüz modern bilgilerini içeren arama motorlarında anlamını bulabilmeniz imkansızdır. Duanın anlamı; Gök perdesini aralar, yer kabuğunu kırar ve herşey ortaya çıkar.
Bilginize Saygılarımla.
Bu insan lisanı mı?
Merhaba,
Boyut Lisanı.
Bilginize Saygılarımla.
Cevap için teşekkürler. Peki, boyut lisanı ise yani bu konuşma çapı boyutlar arasına ulaşan bir dil ise bunu konuşan başka türlerin dikkatini çekmez mi? Yani biri bu duayı yapacak olsa sakıncası yok mu? Başına bir sey gelmez mi? Rahatsiz edilir mi? İster istemez böyle konularda korkuyor insan. Ben yorumunuzu okurken o kelimeleri görmemeye dikkat ettim mesela, olur ya içimden söylerim diye
Yasin suresi 9. Ayeti günde 100 kere insallah faydasi olur.Selam Gizlimabet Üyeler,
Gizliden Gizliye, Bana Düsmanlik Besleyen bi şahis beni Rezil etmek icin ellinden gelen herşeyi yapiyo.
Ben bu Şahisin varligini cok Gec ögrendim. Ve bu Yılan,Onca sene gizliden gizlige, Arkamdan Kuyumu Kazip, elline Koz Biriktirmiş.
Bu Şahizla bir kez bille yüz yüze Gelipte konuşmadık. Onun elde etmek istedigi Şeyi ben cok iyi biliyorum.
Her Namazimda Rabbime Yalvariyorum onu benden uzaklastir diye, ama Olmuyo. Sanki onun ellinde bir ip var, uzaktan beni oraya Cekiyo gibi. Bunu size nasil anlatacagimi bilmiyorum.
Burda Bilgilir bir cok Abim ve Ablalarim vardir, Bana önerebileceginiz Bir Dua varmidir? Onun benden ve Sevdiklerimden uzak tutmak icin? Planladigi Kötülükler kendi Ellinde Patlamasi icin bir Dua?
Ben cok kez, birak boşver o senle Ugrasin dursun desemde. Bu Yılan Rahat durmuyo.
Sucu kendimde de Ariyorum, cok İyimser oldugum icin, Acik Gözlülük bende yok. Herkeze Saf Temiz Duygularla Yaklasiyorum. Bendede Suc var biliyorum.
Zehirini Herkze Akitiyo bu Şahiz ve öyle bi kişilik ki, herkeze kendini inandiriyo.
Bana Yardimci olursaniz Sevinirim.