Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler . Evet bir yaradıcının varlığına inandım ve onun yasakları olduğunu biliyorum fakat insanlar seçmekte özgürdürler belki gözüm karardı bana yapılıyor başkalarına niye yapılmasın dedim belki belki adalet istedim bilemiyorum beni bağlayan birşey sonuçta .. [SIZE=2,5]La-edri[/SIZE] hikayet anlatmıyorum ki ben yaşadıklarımı birebir anlatıyorum üstteki yazdıklarımı okuyun lütfen.
Başka çare kalmadı derken? Sizi başka birine tercih etmiş birine karşı yaptığınız veya yapacağınız bu tür eylemler, çaresizlik değil, sinir veya bağımlılık sebebi taşır. Mutlu olmak için neye ihtiyacınız var? Bu sorunun cevabını bulmaya ihtiyacınız var öncelikle. Uygulama ile mutlu olan pek yoktur ek bilgi vermek istedim.merhaba
Ben de birine aşığım ve 3 yıllık ilişkimiz birden 3. kişinin araya girmesi yüzünden bitti.Şimdi onu o kadar çok özlüyorum ve o kadar çok üzülüyorum ki 2 hocadan yardım aldım ve bağlama işlemine yavaş yavaş başlayacağım ama uzaktan yapılacak büyüler ne kadar tesirli oluyor bu konuda çok şüpheliyim.Başka bir çarem de kalmadığı için mecburen bu yola başvurdum.