"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aynı anda benzer rüya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Talgaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Talgaran

Kayıtlı Üye
Annemle aynı günde şu rüyayı gördük;
Benim gördüğüm rüyada beni gasp ediyolardı 3 yada 2 kişiydiler aynı gün annemde; biri bana saldırmış ve o saldıranın kolunu kesmişim sonra o saldıranın ailesi beni öldürmeye peşime düşmüş.

Bunların ardından ertesi gün rüyamda aileme büyü yapılıyordu ve kaçmaya çalışıyoduk.

Var mı bir düşmanlık eden size? O malum olmuş sanırım. Anneniz mi kesmiş kolunu siz mi anlayamadım o kısmı. Siz kestiyseniz farkına varacaksınız ve engel olacaksınız anneniz kestiyse anneniz engel olacak. Gayet anlaşılır bir rüya aslında.

Annemle aynı günde şu rüyayı gördük;
Benim gördüğüm rüyada beni gasp ediyolardı 3 yada 2 kişiydiler aynı gün annemde; biri bana saldırmış ve o saldıranın kolunu kesmişim sonra o saldıranın ailesi beni öldürmeye peşime düşmüş.

Bunların ardından ertesi gün rüyamda aileme büyü yapılıyordu ve kaçmaya çalışıyoduk.
O akşam annenizle TV de ne izlediniz?

Var mı bir düşmanlık eden size? O malum olmuş sanırım. Anneniz mi kesmiş kolunu siz mi anlayamadım o kısmı. Siz kestiyseniz farkına varacaksınız ve engel olacaksınız anneniz kestiyse anneniz engel olacak. Gayet anlaşılır bir rüya aslında.
Ben başkasının kolunu kesmişim

Yok ulaşanlarin bazıları farklı amaçlar için kullandığından DM yi tatsız olaylar oldu, ondan sonra yasaklandı. Zaten çoğu bağlama için üye..
Anladım , üstümde baya huzursuzluk var bir öneriniz var mı uzun zamandır pasif üyeyim bu aralar o yüzden tekrar aktifleştim

Geri