Aynalar ve cinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynalarla iletişimin mümkün olduğuna inanıyorum.bazı ritüellerle yapılacağı kanısındayım.

denedim. aynadaki sol gözümde renk değişimi gordum göz bebegimde degişmişti (tabi kalıcı degil aynaya uzun sure baktım gece vakti) rengi koyu-kırmızı olmustu ve goz bebegi cok ani buyuyup kuculuyordu.

Aynaların diğer alemlere açılan bir kapı olduğuna inanılır.Yaşanan bir çok paranormal olaylarda aynalar başroldedir. Kişi aynada bir varlık görmüştür, Veya yanındaki insanı normal olarak görüyordur aynada göremiyordur o varlık o zaman cinnidir gibi..

Aynaların diğer alemlere açılan bir kapı olduğuna inanılır.Yaşanan bir çok paranormal olaylarda aynalar başroldedir. Kişi aynada bir varlık görmüştür, Veya yanındaki insanı normal olarak görüyordur aynada göremiyordur o varlık o zaman cinnidir gibi..

peki, sayın #helyusa, büyü yaptığımız mahalde, ayna bulundurmamız, şerli büyüler için negatif enerjiyi bize geri yansıtabilirmi?

bende geceleri aynaya bakamıyorum :/ çünkü neden bilmiyorum ama aynaya bakınca geceleri, hep arkamda hayal ettiğim erkek tipini görür gibi oluyorum :S

bende geceleri aynaya bakamıyorum :/ çünkü neden bilmiyorum ama aynaya bakınca geceleri, hep arkamda hayal ettiğim erkek tipini görür gibi oluyorum :S

İzlendiğiniz hissi veya gölgeler görme bu üzerinizde bir varlık enerjisi olduğunu gösterir . Yaptığınız bir uygulama yada birinin size karşı yapmış olduğu bir büyü olmalı ki böyle bir etki altındasınız.Aynalarda dediğim gibi diğer boyutlara aralanan bir geçittir yani en güçlü olduğu yerler size görünmeleri doğaldır.

peki, sayın #helyusa, büyü yaptığımız mahalde, ayna bulundurmamız, şerli büyüler için negatif enerjiyi bize geri yansıtabilirmi?

Ayna yapılan uygulamalardaki enerjiyi size yansıtmaz. Sadece o aynayı orada tutarak varlığın eğer görünmeyecekse size görünmesine ön ayak olursunuz.. Aynada kocaman bir ejderha görmek pekde sağlıklı bir durum değil :)

bilgi için teşekkürler HELYUSA

aynalar tehlikelidir belkide 4. boyuta acılan kapı aynalardan geçiyor nereden bilebiliriz. unutmayın cam parçası diyip geçenler olacak ama bence cam parçasından cok öte. eğer bu kainatta baska bir boyut var ise ve orayada bir geçiş illaki olması gerekir bence bu geçiş aynalardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri