"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayinsiz maji?

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egehann01

Kayıtlı Üye
Ayin düzenlemeden sadece büyüyü okuyarak yapabileceğim majiler varmı varsa nelerdir yardım eder misiniz lütfen..
Ayrıca cin çağırmak içinde ayin düzenlemek gerekiyor mu?

Yardım edebilecek biri varmı?
Özellikle ayinsiz cin,ifrit çağırma büyüsü varsa yardımcı olur.

Anlıyorum. Yalnız maji sadece abrakadabra değildir. İlla ki malzemelere ihtiyacınız olacak. Ama çok basit malzemeleri olan uygulamalar mevcut. :)

Mesela neler gerekir basit olanlarda.Mum,tütsü tarzı şeyler mi? Ayrıca konu hakkında bilgin varsa biraz yardımcı olursan sevinirim :)

Anladım. Tavsiyem öncelikle bütün bölümleri gezin. Havas, Wiccalık, Voodoo vs. neymiş biraz bilginiz olsun. Ona göre hangisiyle ilgilendiğinizi seçin. Daha sonra ilgi alanınız doğrultusunda konulara göz atın. Takıldığınız bir şey olursa konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olacaktır. :)

Erlkonige katılıyorum bu konuda.. ki cin ifriti bilmem de ben cadılık yapıyorum, havasdan da 2-3 basit uygulama yapmışlığım var. havasta zikirler çekebilirsiniz uygulama olmadan, cadılıkta ise inanarak speller yazar ve okuyabilirsiniz ama malzeme olmadan enerjiyi yönlendirmeniz uzmanlık gerektirecek. ayrıca malzemesiz çalışan bir maji sistemi var, adı kaotik maji sistemidir.

Maji kategorisine girip girmediğini bilmiyorum ama şimdi yinelemek istemediğim bir kelime dizisi var, ne kaybettiysem onu söylediğimde hemen buluyorum ya da bazen kelimeler söyleyip sonra ellerimi havaya kaldırıp hadi beni çağır diyorum ve çağırıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri