ziavkurvick
Kayıtlı Üye
Herkese değerli bilgilerinden dolayı çok teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum internette arayıpta bulamacagimiz bilgilere sahip insanlarsınız iyiki varsınız...
yani bu kadın ayetel kürsi ile onlara acı çektirerek zorla iş mi yaptırıyordu demek istiyorsunuzMehdix in neden cinnileri var, aralarında ne gibi anlaşma yapılmış da cinler kendiliğinden uzaklaşmıyor bilemem ama benzer bir şeye şahit oldum. Üstünde büyü olduğundan şüphelendiğimiz bir arkadaşımla beraber bakım yaptırmaya gittik. Bakım yapan kadının suda cinleri vardı ve kadın, onlara tshirtü koklatıp büyüyü arattıracağını, arkadaşıma elini bardağın üzerine koyup Ayetel Kürsi okuması gerektiğini söyledi. Arkadaşım da korktu bilmiyorum dedi. Ben okusam olur mu dedim çünkü oldukça meraklıydım. Kadın bana döndü ve 'Filancanın oğlu filanın yerine vekaleten Ayetel Kürsiyi okumayı kabul ediyor musun?' dedi. Evet ediyorum dedim. Euzu besmele çektim ve içimden okumaya başladım. Son cümleye geldiğim sırada kadın sıçradı ve benim de kolumu bir güç itti sanki elimi çekeyim diye ama ben hiç kaldırmadım elimi. Bir iki saniye dondum kaldım ve neredeyse hatırlayamayacaktım sonunu. Şoku atlattıktan sonra son cümleyi söyleyip bitirdim ve kadın dedi ki evet sende büyü var, birazdan bulup getirecekler dedi arkadaşıma. O an hiç korkmadım sadece şok olmuştum ve biraz üzüldüm. Oraya hapsolmuşlar gibi denileni yapıyordu bardaktaki varlıklar ve ben Ayetel Kürsi okuyunca kaçmak istemişlerdi sanki de gidememişlerdi.
Açık ve net olan yorumunuz için teşekkür ediyorum. lakin anlamadığım bir şey var ben ihlas süresinin seven birisiyim ve her okuyuşta kalbim değişik şekilde atıyor sanki onu okumayınca kalp atmıyor onu okumaya başlayınca kalbim hızlanıyor o gün ayetel kürsiyi yeni ezberlemiştim lakin onu okuyup yatmak istedim kesinlikle yanlış okumadım ve bu olay gerçekleşti acaba yıllarca okuduğum ihlas süresini aniden bırakıp ayetel kürsiye geçince onun korucuları bir uyarı anlamında bu olayımı yaşattı çünkü üstüme geldiğinde ihlas okuduğumda bana ihlas dokunmaz dedi yukarda da belirttim galiba. ozamanlar dine çok bağlıydım zikirler salavatlar namazlar çeşitli vacip namazlar kılıyordum Dediginiz dogru, O kadar Ayetel Kursiye dag dayanmaz. Ama hic kusura bakmayin herkesin ruhu o daglari yerinden oynatacak guce sahip olmayi da kaldiramaz. demişssiniz rüyalarımda sadece korkunç olaylar değil çeşitli makamlarasahip derviş ulemaların makamlarında oturup ellerini öpmüşlüğüm ve titreyip uyandığım zamanlarda oldu içimden ne geçirsem daha onu dil ile söylemeden gerçekleştiğide oluyor genellikle !yani manipule edecek birşey yaptığımı zannetmiyorum. tekrardan yorumunuz için teşekkürler büyük ölçüde bilgi sahibi oldum...
Okadar ayetel kürsiye dağ dayanmaz bana nasıl böyle bir saldırı olabilir ?
Açıkcası bana göre Ayet-el Kürsi okumanın bir faydası bulunmadığından metafizik varlık senle dalga geçmiş olabilir. Eğer korunmak istersen eski Paganizm tılsımlarına,büyülerine bak.
Kendine iyi bak...
Kucukken 12 yas civari dindardim, bi gun oturdum arka arkaya salavat getirmeye basladim, bir anda refleksle sol tarafima baktim iki koca man göz ... Uzun zaman gecti detaylari tam hayir loyalties neyse, bende ay etel kürsi okusam bendende giderlermi ?