Deniz_aksaray
Kayıtlı Üye
Selam daha önce yazmıştım iğne falı ile ilgili ve bir varlığın geldiğini çoğumuz anladık ama ilgimi çekem bir yorum da evde yaşayan avam cinleri ile bilgisi olan varmı?
Peki bunlar lada iğne falıyla konuşa biliyoruz dimi bu arada bizimkiler Müslüman diye biliyorumAvam yani sıradan cinler.
Ammar cinler. İstisnasız her evde yaşarlar. Ev adabını bilirseniz size bulașmazlar.
Daha çok banyoda, tuvaletin kokan yerlerinde, kanalizasyon çeperinde, hijyence kokan yerlerde yaşarlar.
Gece yarısı çocuğunuz evin her yerine gidebilir, mesela mutfağa gider su içer, balkoncikar. Ama tuvalete gitmek korku verir. Bunun sebebi içgüdüseldir. Mekanın sahipleri oradadırlar çünkü. Bunu hissederiz ama şüphelenmeyiz. Zarar vermedikleri içindir ki, korka ürkek tuvaleti kullandigimiz çok olmuştur.
Ev adabını bilirseniz sessiz sedasız sizle yaşarlar.
Eviniz kirlenmeye başladığı zaman solona, oturma odasına girip gezmeye başlarlar.
Tütsü yakılmışsa rahatsız olurlar.
Tütsü neden evin enerjisisini arttırır? Hiç düşündünüz mü?
Çünkü bütün cinler hemen tuvalete kaçarlar. Oradan da sokağa.
Peki bunlar lada iğne falıyla konuşa biliyoruz dimi
bu arada bizimkiler Müslüman diye biliyorum
Fallara kolay geliyor sa zamanın da annemlere yapılan büyü?belki öncesin dede vardı ama belli etmiyor du?Fallara zaten bunlar gelir. İfrit fala gelmez kolay kolay.
Müslümanlar da gelmez.
Tütsünün her çeşidi için geçerli mi bu durum?Avam yani sıradan cinler.
Ammar cinler. İstisnasız her evde yaşarlar. Ev adabını bilirseniz size bulașmazlar.
Daha çok banyoda, tuvaletin kokan yerlerinde, kanalizasyon çeperinde, hijyence kokan yerlerde yaşarlar.
Gece yarısı çocuğunuz evin her yerine gidebilir, mesela mutfağa gider su içer, balkoncikar. Ama tuvalete gitmek korku verir. Bunun sebebi içgüdüseldir. Mekanın sahipleri oradadırlar çünkü. Bunu hissederiz ama şüphelenmeyiz. Zarar vermedikleri içindir ki, korka ürkek tuvaleti kullandigimiz çok olmuştur.
Ev adabını bilirseniz sessiz sedasız sizle yaşarlar.
Eviniz kirlenmeye başladığı zaman solona, oturma odasına girip gezmeye başlarlar.
Tütsü yakılmışsa rahatsız olurlar.
Tütsü neden evin enerjisisini arttırır? Hiç düşündünüz mü?
Çünkü bütün cinler hemen tuvalete kaçarlar. Oradan da sokağa.
Müslüman olanların gelip fala yardımcı olmayacağını biliyorum.. Müslümanlık cinler için de aynı şekilde geçerli, fal için yardım etmezler. Eğlenmeyi ve kandırmayı severler size kendilerini böyle tanıtmış da olabilirler. Ama herhangi bir rahatsızlık istemiyorsanız musallat vs de edinmek istemiyorsanı kesinlikle korunmanız olmadan fala bakmayın.Peki bunlar lada iğne falıyla konuşa biliyoruz dimi bu arada bizimkiler Müslüman diye biliyorum
Tütsünün her çeşidi için geçerli mi bu durum?