Aura okumak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 43887
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bildiğim kadarıyla mavi sol kırmızı sağ, seninde maviyi tüm olarak görmen sol tarafını daha aktif çalıştırıyorsun demek (günlük hesaplar, gelecekle ilgili endişeler, yapılması gereken alışverişler, ödenmesi gereken faturaları akılda tutuluyor ve hesaplanıyor. İçinizdeki susmayan, geveze, endişeli “ses” burada yer alıyor.);)

Hıımmm. O zaman gördüğüm şekle göre benim günlük düşüncelerim ve hesaplarım baskın geliyor. Hatta resmen dominant olmuş ya. Zavallı kırmızıyı (yani derin düşünce bölümü) nasılda sarıp sarmalamış, yazııkkkkk :D

Hıımmm. O zaman gördüğüm şekle göre benim günlük düşüncelerim ve hesaplarım baskın geliyor. Hatta resmen dominant olmuş ya. Zavallı kırmızıyı (yani derin düşünce bölümü) nasılda sarıp sarmalamış, yazııkkkkk :D
evet dediğin gibi olmuş biraz bence ,Ajanın dediği gibi sağ lobunu çalıştırmanın zamanı gelmiş sezgi yetenek anlamında önemli:D

Mavi dairenin etrafında kırmızı aura, kırmızı dairenin etrafında da mavi aura gördüm, ama artı işareti gibi bir şey göremedim. :)

Önce 1 mavi 2 kırmızı oldu, sonra 2 mavi 2 kırmızı oldu, daha sonra aradaki mavi ve kırmızı birleşti 2 mavi 1 kırmızı oldu, bir ara 2 mavi 2 kırmızı gördüm ... Hiç + göremedim ...

ellerinizi birleştirdiğiniz zaman yani iki elinizin parmaklarını birbirine geçirdiğiniz zaman hangi elinizin baş parmağı yukarıda kalıyorsa beyninizin o lobu daha çok çalışıyormuş mesela sol elinizin baş parmağı üstte kaldı o zaman beyninizin sol tarafı daha çok çalışıyomuş diye okumuştum.

iki kırmızı bir mavi gördüm ben sonra kırmızıyla mavi birleşti lakin ben solağım solaklarda beynin farklı tarafı baskın oluyordu sanırım sağlak olanlara göre

Geri