Sevgili albus, buradaki insanlardan yardım istemek için konu açtım sizde bunun garip bir iddia olduğunu söylüyorsunuz. Burası ciddi bir forum sitesi ve burada açtığım konular ve yazdığım mesajlarda gayet dürüst ve samimi davranmaya çalışıyorum. Söylediğim şeyi kanıtlarım ama kanıtlamak zorunda hissetmiyorum. Sonuçta ben kendimi biliyorum ve siz değerli üyelerden yardımınızı istedim. Üyelerimizin verdiği cevaplarla ve yardımlarıyla sorduğum sorunun cevabını aldım. Ateşi odaklandığımda kontrol ediyorum ve elimi yakmıyor sadece elim siyahlaşıyor. İğne olayına gelirsek de onun nedenini henüz ben de çözmüş değilim. Acımamasına ben de şaşırdım doğrusu. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi sevgiyle kalın.Bayağı garip bir iddia. İddia, çünkü bir kanıt yok
Forumu aşırı derece seviyorum ve takip ediyorum fakat hiç mesaj atmadım ve tabiri caizse şuan sizin bu mesajınıza kıl oldum konu sahibi arkadaşıda tanımam etmem fakat buradaki kaç tane insanın yazdığı yazıda paylaştığı şeyde %100lük bir kanıt gördün bu adamada aynısını yazıyorsun cidden çok çok çok garip insanlarsınız.Bayağı garip bir iddia. İddia, çünkü bir kanıt yok
Bayağı garip bir iddia. İddia, çünkü bir kanıt yok
Video çektim nasıl siteye yükleyeceğim?
Ama YouTube'dan herkes görür diğer insanlar sizin gibi değil farklı düşünebilirler. Başka bir yolu yok mu? Ben mutlaka kanıtlayacağım çünkü insanların benim hakkımda yanılmalarını istemiyorum. Olmazsa başka bir yöntem bulurum ama kanıtlayacağım.Youtube yükleyip linkini atacaksınız
Ama YouTube'dan herkes görür diğer insanlar sizin gibi değil farklı düşünebilirler. Başka bir yolu yok mu? Ben mutlaka kanıtlayacağım çünkü insanların benim hakkımda yanılmalarını istemiyorum. Olmazsa başka bir yöntem bulurum ama kanıtlayacağım.
Ateşle oynamamam gerektiğini mi söylüyorsunuz? Yani 6 gündür her akşam ateşi parmaklarıma değdiriyorum acı yok ama dediğim gibi yara da yok. Annem hemşire ona da sordum bu konuyu "ateş ve yanık el sinirlerine zarar vermez" dedi. İyice kafam karıştı şimdi. Ama doktora gideceğim ve sonucu buraya yazacağım.Kimseye kanıtlamaya ihtiyacınız yok ve ateşede fazla yaklaşmayın sinirsel sorunlarınız var doktora görünün ve ateşe fazla yaklaştırırsanız elinizi yakar siz hissetmeseniz bile elinize zarar verir ve sonra elinizi kesmek zorunda kalabilirler dikkatli olun elinizle fazla uğraşmadan tıbbi müdahaleyi eksik etmeyin.