URUMHAMATAHAYİL acaba son gün insiyeya katılıcak olanların isimlerini yazabilirmisin ben bi enerji inisiyasyonuna katılmıştım ama mesaj atmakta çok geç kaldığım için hazırlıklarım boşa gitti o yüzden boşyere hazırlık yapmasın kimse teşekkürler şimdiden
meşgul edip çok soru sorduğum için özür dilerim ama bir sorum daha var benim kuzenimde meditasyon yapıp astral seyahatle ilgileniyor ama bu siteye üye deyil acaba ismini yazdırmadığı halde tüm hazırlııkları tam olarak gününde ve saatinda hazır olsa onunda ruhu kanala çekilirmi ismini yollamadığı halde
İlk inisiyeniz galiba. Evet sadece bekleyeceksiniz, içinizden geçecek olan enerjinin keyfini sürün. Heyecanlanmanız çıkışı engeller sadece ama enerjiyi hissedebilir, vizyon görebilir, başka deneyimler yaşayabilirsiniz. Geçmişteki inisiyeleri ve deneyimler başlıklarındaki üyelerimizin yapmış oldukları yorumları okuyun. Kafanızdaki tüm sorular gidecektir.
Ruhu çekme nasıl yapılıyor ?böyle grub değilde ben arkadaşımın ruhunu çekebilirmiym 1 hafta boyunca meditasyon yapılması şartmı ? BU 23:00 da herkes yatacak ama herkesin titreşimleri yakalaması aynı andamı olacak yani bazıları 1 2 dk geç kalacak bu aradaki dakika farkını Sn.Urum nasıl yakalıyor ?
Cevabınız için teşekkürler burda sormadan önce Astral seyehat ile kitap aradır bir sürü kitapçıyı gezdim ama Antalyada Astral seyehatle ilgili kitap yok aslında sahafları gezdim vardır diye ama bulamadım eğer bulsaydım böyle bir soru sormazdım zaten. İnternettende araştırdım biraz bu inisiyelere ama bulamadım benimki bi merak dı bide o yüzden sordum.
Heycan ve Korku çıkışı olumsuz etkiler,meditasyon yapınız heycan ve korkularınızı yeniniz,umarım zevkli bi çalışma olur başarılar.....gittikçe heyecanım artıo
Heycan ve Korku çıkışı olumsuz etkiler,meditasyon yapınız heycan ve korkularınızı yeniniz,umarım zevkli bi çalışma olur başarılar.....
Heycan ve Korku çıkışı olumsuz etkiler,meditasyon yapınız heycan ve korkularınızı yeniniz,umarım zevkli bi çalışma olur başarılar.....
Olsun yine dile getirelim dedimBen bu ifadeyi 2 sayfa öncesinden tanıyorum ama
Sayfa 3 te ''origanum''bunun cevabını verdi toplu bir geziye çıkılacak ve urum acemi arkadaşları kötü varlıklardan koruyacaktır...toplu astral çıkışında hepimiz bir arayamı geliyoruz yoksa herkez serbestmi yani ona göre konsantre olalım.1 saat kaldı koruma tekniği uygulayalımmı yarım saat kala felan teşekkürler şimdiden...