astral seyehat için insiliye çalışması 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende zikiri tamamlamıştım tam :D tamamlayamayanlarda katılıyor güzel ismimizi unutma urum :)

senin hakkın ödenmez urum biz bunları başsarıyorsak senin sayende yaaa hem bunca kişiyle uğrasmayı nasıl başarabiliyorsun pes yani ama yol katettiğimin farkındayım şu an:D:D insiliyeler bana çok sey kazandırdı .:D

istem dışında boyut değiştirmeyle ilgi şeyler söylediler bana ama pek güvenmedim o kaynaklara.. inşallah böyle bir olay yoktur.. ilk deneme için..

yoo o kadar sanmıyorum ama bedenini düşündüğün an geri dönebilirsin o yüzden sorun olmaz. korkmamak yeterli

hemen sonra değil forumu biraz incelerseniz urum bizi astrala çekmeye çalışacak insiliyede daha önce katılmıştım ellerinizden biri sizi çekiyor gibi oluyor.

çıkabilirsen urumu görürsün:D yaşam formlarının o kdar bi zararı olacağını sanmıyorum ama kendini korumak için imagelar var forumda

dur urum önce yapmam gereken bir büyü var sayi birazdan çıkıp yaparım:D:D:D ama saat 00:50de burdayım xD

burnum tıkalı onu açmaya çalışıyorum.. teknolojik aletleri kapattım(odadan çıkartmadım.. ama maalesef benim şanssızlığımdan dolayı odamda şuan benden başka 3 kişi daha var(futbol sahası mübarek xDxD) sorun olur mu ???

burnum tıkalı onu açmaya çalışıyorum.. teknolojik aletleri kapattım(odadan çıkartmadım.. ama maalesef benim şanssızlığımdan dolayı odamda şuan benden başka 3 kişi daha var(futbol sahası mübarek xDxD) sorun olur mu ???

sessizseler mesela uyuyolarsa sorun olmaz herelde ama genede zor gibi nese sen gene dene

yarım saat kaldı hadi bakalım hayırlısı ben çıkıp hazırlanıyorum. yeni isim ve soru gelirse artık cevaplayamayacağım kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri