astral seyehat için inisiye 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkürler... peki aynı şey cadı insiyesindede geçerlimi yani insiye sırasında kullanacağımız mantrayı bu şekilde uzatarakmı söylüyoruz?

ama aynı şeyi cadı inisiyesinden 7 gün önce astral seyahatte olduğu gibi tekrarlamıyoruz değilmi? yani ben orada öyle bir yazı göremedim.
bunun sadece astral seyahatten 7 gün önce oldugunu biliyorum

ama aynı şeyi cadı inisiyesinden 7 gün önce astral seyahatte olduğu gibi tekrarlamıyoruz değilmi? yani ben orada öyle bir yazı göremedim.
bunun sadece astral seyahatten 7 gün önce oldugunu biliyorum

Evet sadece Astral seyahatte 7 günlük bir zikir çalışması var.Cadılık inisiyesin de yok.

yaw arkadaşlar zikir diyorsunuz ama origanum mantra diyor

zikir olunca : rehitan rehitean rehitean rehitean... diye sürekli tekrar ediyorsun

mantra olunca : Rehiteaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaann diye birinci nefes tekniğini uygulayarak söylüyorsun. biriniz zikir biriniz mantra diyorsunuz hangisi ??

yaw arkadaşlar zikir diyorsunuz ama origanum mantra diyor

zikir olunca : rehitan rehitean rehitean rehitean... diye sürekli tekrar ediyorsun

mantra olunca : Rehiteaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaann diye birinci nefes tekniğini uygulayarak söylüyorsun. biriniz zikir biriniz mantra diyorsunuz hangisi ??

Benim dediğim şekilde yapılacak tabi.
(Mantra kelimesini herkes bilmez o yüzden anlaşılır olsun diye zikir diyorlar.)

Ya şimdi biz mail gönderiyoruz dilberhala'ya ama bakıp bakmadığını nasıl bileceğiz, tekrar bir e-mail atıyor mu bize ?

Bütün inisiyelere gireceğim ama diğerleri o kadar önemli değil, bu astral inisiyesi benim için çok çok önemli, hiç bir pürüz çıkmasını istemiyorum o yüzden sormuştum, cevabın için teşekkürler

Zikir sırasında nefes tekniklerinden 1. nefes tekniğini mi uyguluyoruz?

Tüm inisiyelerde 1. nefes tekniğini mi uygulamak gerekir?

1 nefeste 1 rehitean mı diyeceğiz?
Acil cevap verirseniz iyi olur, 26 dakika kaldı astral seyahatin ilk gece zikir çalışmasına...

azönceki zikir çalışmasında bile bi aralar acayip oldum titreem fialn geldi acaba pskolojikmi yoksa nefesleri fialn tam uyguladım 140 rehitean çünkü bayagıhiseetkim elim kolum hala seyiriyo fenayım.

böyle bi enerji var içimde bi koşsam fialn atlasam zıplasam gibisinden bi enerji doldu gibi hisediyorum Pskolojikmi yoksa ilk zikirden fazdasını gördümmü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri