zxaswe
Kayıtlı Üye
Ben nerden bileyim
sana değil yöneticilere sesleniyorum...
Ben nerden bileyim
Ben geç kaldım sanırım :-(
geç kalmayla alakası yok ilk başvuruyu ben yaptım mesaj gelmedi.:S
Kusura bakmayın bende seçilmedim ama bu kadar tavır yapmıyorum galiba sayfanın en başındaki urumun açıklamasını dikkatli okumadınız ki öyle gözüküyo.Ben tekrar hatırlatayım
çalışmaya sadece 10 kişi alınacaktır. bilgilerinizi attıktan sonra çalışmaya katılabileceğinize dair mesaj atılacaktır.
buda demektirki eğer çalışmaya alınırsanız size bilgi verilecektir eğer bir bilgi mesajı gelmemişse alınmadınız demektir bunu anlaması okadar zor olmasa gerek cevap gelmediği için bu çalışmaya katılamıyoruz bu kadar basit.Dahada uzatmanın bi anlamı yok bence.Sağlıcakla
değerlendirmeyi sonra yapacağım. 1 gün kala u yüzden başvuru yapabilirsiniz.
1- On kişi alınacak. Gereksiz kayıt yaptıranlar alınmayacak.1-çalışmaya katılacak kişiler için:
çalışmaya sadece 10 kişi alınacaktır. bilgilerinizi attıktan sonra çalışmaya katılabileceğinize dair mesaj atılacaktır.
katılmak için katılmayınız. eğer verdiğim saat ve günde hazır olamayacaksanız lütfen adınızı yazdırmayınız. yapılan çalışmaya saygı duyunuz.
2-çalışma ne zaman yapılacak?
17/ mayıs/ 2010
saat: Türkiye saati ile 23: 00 Diğer ülkedekiler zaman farkını hesaplayıp o şekilde yapsınlar.
hazırlayan: Urum