Astral Seyahat Yapabilen Arkadaşlarım

Astrale ilk nasıl başlamıştınız? Ben de deneyimlemek istiyorum daha önce tam çıkış aşamasında korktuğum için için gerçekleştirememiştim.
Tercihen olmadı veyahut isteyerek. Doğa kurallarının nasıl determinist bir yapısı var ise benim astral durumumda o. Kendimi astraldayken buluyorum. Dolayısı ile size nasıl astrale çıkabilirsiniz ile ilgili driftler veremiyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Neredeyse 1,5 aydır sıkıntısını yaşadığım bir durumdan size bahsetmek istiyorum.

Ben düzenli bir şekilde astral seyahate çıkabilen ve istediğim süre boyunca(enerjim yetebildiği sürece) o alemde kalıp gezebilen birisiyim. Lakin son 1,5 aydır her astrale çıktığım zaman en fazla 5 saniye durup hemen bedenime geri gönderiliyorum. Sanki öteki boyutun kapıları kapalıda kimse içeriye giremiyormuş gibi(Kapılar içerden kapanmış gibi.) Birkaç seferdir çıktığım son çıkışlarımda ise boyutta epey negatif bir enerji hâkim. Dün son çıkışımda yine 5 saniye durup geri gönderildim. Boyutta neler olduğunu hakkında bir bilgisi olan astral seyahate çıkabilen forum üyeleri varsa beni bilgilendirebilir mi ?

Merhaba arkadaşlar,
Neredeyse 1,5 aydır sıkıntısını yaşadığım bir durumdan size bahsetmek istiyorum.

Ben düzenli bir şekilde astral seyahate çıkabilen ve istediğim süre boyunca(enerjim yetebildiği sürece) o alemde kalıp gezebilen birisiyim. Lakin son 1,5 aydır her astrale çıktığım zaman en fazla 5 saniye durup hemen bedenime geri gönderiliyorum. Sanki öteki boyutun kapıları kapalıda kimse içeriye giremiyormuş gibi(Kapılar içerden kapanmış gibi.) Birkaç seferdir çıktığım son çıkışlarımda ise boyutta epey negatif bir enerji hâkim. Dün son çıkışımda yine 5 saniye durup geri gönderildim. Boyutta neler olduğunu hakkında bir bilgisi olan astral seyahate çıkabilen forum üyeleri varsa beni bilgilendirebilir mi ?
Merhaba, astral alem hakkında bir deneyimim yok, yani bilinçli olarak deneyimlemedim. Sadece geçen bir kaç yıl önce bir majisyen ile irtibatım olmuştu. Ondan edindiğim bilgiye göre, devamlı estral seyahate çıkan ve bazen gerçek dünya'da mı yoksa astral de mi olduğunun ayırımını yapamayacak duruma geliyormuş... ve son hâli unutkan , dün söylediğini bu gün umutan biri haline gelmiş. Yalnış anlamayın , o kişi bu gün aklı selim biri değil.

Bana söylediğine göre,
" düşünüyorum , ama bu yaşadığım anlamına gelmiyor " demişti. Onun hakkında, ona söylemediğim sekilde görülerim olmuştu.

Ve bu kişi artık genç de değil. Sadece şahsi bir öneri olarak kabul edin. Bilinç ve zihin, birer oyuncak değildir; ve bu gibi işlevler çocukluktan var olan yetenekler'le ve büyük üstad' la rın kontrolüyle gelişir ve o gelişmelerin sonuçu, zihin, bilinç evreleri çalışmalarıyla , irade hakimiyetiyle sağlıklı bir konuma gelir. ... bu konuda uzman değilim. Ama uzmanlaşmış eski yazarları takip ederim....

Evren'in bir kısmı oyun bahçesi değildir, bir bütündür örümcek ağı gibi... ve bizden zekidir ve yüksek bilinçtir. Oraya çıkan sadece kendi sınırlı imkanlarıyla vardır. Bu naçizane şahsi fikrim degildir, bir gercektir.

Astral alemi öncelikle ayrı nir yer olarak algılamayın. Giriş yaptığınız ve çıkış yaptığınız bir yer değil. Zaten içindeyiz. Kontrol bir başka unsurda değil.
Orada her şey var ve orada hiç bir şey yok. Orada her hangi bir sınır yok.

Astral alem bir oluş hali. Bir yerden bir yere gidiş değil.

Siz nasıl algılarsanız, siz neye inanırsanız, siz neyi düşünürseniz ondan etkilenir ve şekil alır.

O yüzden sizce kolay olacak şekilde bağlangıç ve bitirişinizi belirleyin.
Zaten küçük evreniz; fakat, zaten içindeyiz dediğinizde aklıma birden şu geldi; bedenen değil astral beden olarak. Bunu bir bütün olarak varsayabilirmiyiz?

Sevgili Urum,astral boyutun bu dünyadan farklı bir yer olmadığının bende farkındayım. Birkaç fizik kuralı dışında nerdeyse bu dünyanın aynısı. Lakin kol gezen varlıklar aynı değil. Orda sınır yok demek yanlış olur çünkü epey sınır var. Bazı yerlere istediğiniz gibi girip çıkamazsınız. Veya istediğiniz yerlerde gezemezsiniz. Bazı yerlerde bedensiz varlıklar kol geziyor. Oralardan geçmek intihar olur. Bazı kapılardan geçmenize izin verilmez. Astral alem istediğimiz gibi şekil alan bir yer değildir öyle olsaydı astral yaşayan insanların neden deneyimleri aynı olurdu ? Ve ayrıca astral alem giriş yapıp çıkabileceğiniz bir yerdir. İstediğiniz zaman girip istediğiniz zamanda geri dönersiniz. Sadece yeteneğin size verilmiş olması gerekiyor. Lakin son birkaç gidişimde dediğim gibi boyutta bir değişiklik var ve izin verilmiyor.
Evet, epey sınır ve varlıklar var. Bizim şahsi yerimiz değil. Sayısız bilinç ve zihin yaratımlarıyla dolu, üstelik düşük ve daha yüksek enejilerle. Bilinçli bir astral deneyimim olmadı bu konuya hakim değilim, fakat araştırıp çok okuyorum; tabi sizler sayesinde de birazda olsa fikirlerim genişliyor.

Bu konuyu açmanız çok iyi, ve detayların genişlemesi açısından da çok faydalı buldum. Açıkca yararlanabiliyorum.

Birde soru sorma şekliniz bile yargılar içeriyor. Tamam katı evren de kalıplar işe yarar olabilir ama katı evrenin bilgisi ile akışkan bir evreni tanımlamaya çalışırsak sınırlar, engeller de inşa ederiz .

Oraya ait yargılarınızı ve sorularınızı da değiştirmek bence fayda sağlayacaktır.

Üçüncü bir soru ve cevap daha oluşuyor.
Siz astral boyuttan mı bahsediyorsunuz yoksa diğer boyutlardan mı?

Belki de deneyimleriniz astral aleme değil diğer boyutlarla ilgili olabilir.

Soru ve yargılarınızı belki de o şekilde değiştirmek de faydalı olabilir.

Aynen dediğiniz gibi
Teşekkür ederim

Geri