pembekiraz
Kayıtlı Üye
bende biraz korkuyorum açıkçası
astral seyahatte ruhumuz bedenden cikiyor mu yani? ve geri donmeme riski gibi bisey varmi
Sizin yaşadığınız daha cok lucid rüyaya benziyor..Ben yaklaşık iki sene önce yaşadığım olayı anlatacağım, pek anlatıp teyit ettirme şansım olmadı bunu eminim sizler bana doğrusunu söyleyebilirsiniz. O zamanlar liseye gidiyorum. Bir gün gene Astral Seyahat'i denedim fakat başaramadım , uyudum . kuşluk vakti dediğimiz bir gün vakti vardır ya tam o sularda uyandım çok fazla uykum var hani gözlerimi zor açıyorum. Aklıma birden Astral Seyahat geldi , gözlerimi kapattım telkine ve imajine etmeye başladım 10 saniye geçti yada geçmedi düzenli nefes alışverişim birden bir saniye kadar kesildi. Kendimi binanın dışında buluverdim . Net olmasa da her yeri görebiliyordum . Sahili düşündüm ve kendimi oraya adeta ışınlanmış bir şekilde çok garip bir olaydı o onu ifade edemiyorum şuan ... sonra aklıma birden uçmak geldi ve denizin üzerinde uçmaya başladım ama hiç bir şekilde vücudumu göremedim. Kollarım bacaklarım yok gibiydi . Neyse birden denizin üzerinden uçarken denize dalmak istedim hani düşünmemle o olayı gerçekleştirmem neredeyse eş zamanlı oluyor. Suyun içine girdiğim de o serinliği hissettim ve boğuluyor hissine kapıldım . Denizden çıktım ve İzmir'e gitmek geldi aklımdan bu sefer de kendimi bir mahallede buldum . kaldırımda oturan bir kız gördüm ama çok net değildi görüntü , ağlıyordu . Konuşmaya çalıştım ama beni göremedi . Aniden uyandırıldım nefesim sanki içime kaçmıştı kalktığımda . Sizce bu Astral seyahat miydi ? yoksa bunca zaman kendimi mi kandırdım Astral seyahat diye.
Astrala çıkmadan önce hissedilenler arasında ayaklarının altından bir şey kayıyor hissi de var mı? Yatarken ayağın altında yer olmadığı halde bir kayma hissi?
Hayır Ruh bedenden çıkmıyor.
İnsanın farklı farklı bedenleri vardır. Enerji bedenleri ve Astral bedeni vardır. Astral seyahatte ise Astral beden ile çıkış yapılır.
Geri dönmeme gibi bir risk yoktur. Eğer korkarsanız yapamazsınız.
yapmaktan degilde becerememekten ve uyanamamaktan korkum
astral seyahat sırasında hisleriniz, gördükleriniz gerçek hayattaki gibi mi, yoksa rüya aleminde gibi mi oluyorsunuz? saçma bi soru oldu ama umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Cevap net korkarsanız yapamazsınız,engel olur size. Korkulacak hiç bir şey yok. Tam tersine çıkışı yaptığınız zaman sevineceksiniz,mutlu olacaksınız çünkü çok farklı bir şey yaşayacaksınız.