Voy
Kayıtlı Üye
Rüyada olduğunun farkında olup değiştirebilme durumuna lusid rüya deniliyor ama şöyle birşeyde var astral boyutta rüyalar boyutu varmış ama ben hiç gitmedim oraya bilmiyorum .Yüksek yerden düşme hissi genelde biz uyurken astral çıkıştan geri bedene dönme anında oluyor.Bahsettiğiniz dalgaların üzerindeki gemi gibi sallanmalar ve yükselmelerde astral çıkıştan önce yakalanan titreşimler.Astraldayken bilinçli çıktığınız zaman farkediceksiniz bunu zaten merak etmeyin.Ama çok fazla uğraşmak gerekebiliyor,kişiye göre değişidebiliyor vazgeçmeyin.SaygılarlaBen Astral seyahat mı yaptım bilmiyorum örneğin : Rüyamda rüyada olduğunu biliyorum ve bazen değiştirebiliyorum bazende koşmaya çalışıyorum ama inanılmaz bir çekim oluyor ve koşamıyorum bazende Yüksek bir yerden düşüyorum tam dibe vuracakken uyanıyorum uyanmamaya acaba ne olacak diye zorluyorum kendimi fakat uyanıyorum bunların dışında Astral seyahati denemiştim kendimi bir anda böyle dalgaların üzerindeki bir gemi gibi hissettim böyle salanmalar bi yükselme vardı hissediyordum fakat bir anda yatakta irkildim inanılmaz bir baş ağrısı başladı ve hiç uyku felan kalmadı bunun dışındada sıklıkla yatakta irkiliyorum dün gecede sağ ayağım tam uykuya dalarken bir anda çok sert bir şekilde irkildi :S