Biraz daha açık konuşmam gerekiyor galiba.
Şimdi daha Maji eğitiminiz yok, Astral Seyehat deneyiminiz yok fakat ikisinin harmanlandığı çok farklı bir ekolde ilerlemek istiyorum diyorsunuz, işte mantık arzetmeyen kısım burası umarım şimdi anlatabilmişimdir.
Standartları açıklama gereği duymadım zira bunu kastediyordum. Binanın temelini atmadan binaya teras kat yapmak isteği gibi sizin isteğiniz.
Biraz daha açık konuşmam gerekiyor galiba.
Şimdi daha Maji eğitiminiz yok, Astral Seyehat deneyiminiz yok fakat ikisinin harmanlandığı çok farklı bir ekolde ilerlemek istiyorum diyorsunuz, işte mantık arzetmeyen kısım burası umarım şimdi anlatabilmişimdir.
Standartları açıklama gereği duymadım zira bunu kastediyordum. Binanın temelini atmadan binaya teras kat yapmak isteği gibi sizin isteğiniz.
Astral ile ilgili bir soru aklıma gelmişti son yorumlarda, yazmayı bir iki gün erteledim ve sonra sayfayı unuttum. Ararken şu eski yazınıza denk geldim. 2017 yılında okumuş olsaydım eminim birşey anlamazdım, herşey de bir hayır vardır diyelim.
Önceki paylaşımınız da, astral alemden söz edilirken yanlış hatırlamıyorsam, alem ve boyutla ilgili bir cevabınız olmuştu. Alem ve boyut arasında bir fark varmı? Bu konuda burada güçlü bir hakimiyetiniz olduğunu farkettim.
Okultizm, maji ilgi alanım; var
diyelim sadece bu konuya girme durumuna da mecbur kaldım demek daha doğru olur.
Sayın Umur, astral merakım yok, ama bazi sorulara cevap alınabiliyormuş olmasından dolmayı, ki açıkça emin de değilim, ama bu yüzden düşünmedim değil, korktuğum kesin da kesin
. Fakat istem dışı aldığım söylendi ve pek inanılır olmadığı da; inanılır olmadığının sebebi akaşa ya çıkmış olmamdı; inanılması benim için önemli değil çünkü ben böyle bir iddiada bulunmamıştım; zaten astral nedir akaşa bedir bilemiyordum bile, rüya sanmıştım. Bu gün düşünüyorum ki istem dışı olması daha sağlıklı...mı?
Çünkü deneyimim farklıydı çok huzur vericiydi ve devasa bir kutuphaneydi ve boş sayfaları olan buyuk bir cilt ellerimde belirmişti neyse...
Asıl öğrenmek istediğim boyut ve âlem arasında bir fark varmı ve istem dışı astral daha mı sağlıklı. ilk kez böyle bir soruyu size soruyorum;
bunuda belirtmek istiyorum çok farklı tesadüf' lerle 6 yıl önce kabala ile tanışmıştım . Ama deneyimim ondan önce olmuştu, annemi kaybetikten sonra.
Teşekkür ederim.