Astral Maji Hakkında Sorularım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eyoo87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eyoo87

Kayıtlı Üye
Merhaba 2 3 sene önce bir astral seyahat denemem oldu ilk denememdi internetden edindiğim bilgiler dahilinde akşam yatmadan önce deneyimledim. İlk başta kafamda bi uğultu duydum ondan sonra kalbimde bir çarpıntı başladı internetde bunların doğal olduğunu az sonra başaracağımı yazıyordu. Ama hafif bi korku yaşayıp uyandım 1 hafta boyunca bu dediklerimi yaşadım daha ilerisine gidebilirdim ama korkumu yenip gidemedim. O zamandan beri maji ve okultizm ile ilgili kitaplar yazılar okudum bilgiler edindim artık pratike geçmeyi düşünüyorum ve başlangıç olarak astral seyahati uygun buldum. Şimdi soruma gelicek olursak bedenden çıkarken yaşadığım bu şiddetli deneyimi daha sakin şekilde nasıl gerçekliştirebilirim. Eminim bu forumda senelerce majinin farklı dallarıylan uğraşmış kişiler vardır. Benim bu başlangıcımda astral seyahat doğru bi seçimmidir ? Tragna ekolüne ilgi duydum ve astral alemlerin serenonik maji için uygun ortam hazırlayabiliceğini okudum. Başlangıç için uygunmudur. Uygun değilse hangi konu ile başlamam gerektiğini açıklayabilirmisiniz acaba ? okuduğunuz için teşekkürler . Sağlıcakla kalın...

Yardımcı olabilicek yokmu. Bu forumda çok deneyimli kişiler vardır diye düşünüyorum.

Maji için yeterli standartlara sahip olmanız gerekiyor ve buna bağlı olarak bir eğitim gerekiyor, bu eğitimi ise sadece maddesel olarak düşünmeyin...

Daha tam bir astral seyehat deneyimi gerçekleştirmemiş durumdayken, Astral seyehat ile Maji'yi harmanlamak istemeniz ve çok farklı bir ekolü,
örnek vermeniz bana kalırsa mantıksız bir durum.

Bir örnek vererek durumu açıklayayım; Benim japoncam yok fakat öğrenmek istiyorum ve öğrenmek için garip bir şekilde Japonca'nın en az konuşulduğu, Japonların en az uğradığı bir ülkeye gidiyorum.
Evet sizin durumunuzda tam olarak böyle diyebilirim. Eğitim almak varken daha tam deneyim sahibi olmadığınız başka bir alana Majiyi katmaya çalışıyorsunuz.
Bu şekilde ilerlemeye çalışırsanız uzun yıllar bile geçse ciddi bir ilerleme katedemezsiniz.

Maji için eğitim önemli ve gerekli potansiyel mevcutsa ister istemez majiyi zaten kullanırsınız. Size tavsiyem direk olarak Maji alanına yönelmeniz, araştırma yapmanız.

Maji için yeterli standartlara sahip olmanız gerekiyor ve buna bağlı olarak bir eğitim gerekiyor, bu eğitimi ise sadece maddesel olarak düşünmeyin...

Daha tam bir astral seyehat deneyimi gerçekleştirmemiş durumdayken, Astral seyehat ile Maji'yi harmanlamak istemeniz ve çok farklı bir ekolü,
örnek vermeniz bana kalırsa mantıksız bir durum.

Bir örnek vererek durumu açıklayayım; Benim japoncam yok fakat öğrenmek istiyorum ve öğrenmek için garip bir şekilde Japonca'nın en az konuşulduğu, Japonların en az uğradığı bir ülkeye gidiyorum.
Evet sizin durumunuzda tam olarak böyle diyebilirim. Eğitim almak varken daha tam deneyim sahibi olmadığınız başka bir alana Majiyi katmaya çalışıyorsunuz.
Bu şekilde ilerlemeye çalışırsanız uzun yıllar bile geçse ciddi bir ilerleme katedemezsiniz.

Maji için eğitim önemli ve gerekli potansiyel mevcutsa ister istemez majiyi zaten kullanırsınız. Size tavsiyem direk olarak Maji alanına yönelmeniz, araştırma yapmanız.

Anlatmak istediğim direk astral ile maji yi harmanlamak değildi bu ekole ilgi duyduğumu bu konuda gelişmek için neler yapmam gerekli veya maji'ye nerden başlamalayım artık pratik'e geçmek istiyorum. Bu eğitimi kendi kendime verebilirmiyim verebilirsem nerden ve nasıl başlamalıyım. Veremezsem bu eğitimi nerden almalıyım. Daha başlangıçta olduğum için yardımlarınız benim için çok değerli teşekkürler...

Biraz daha açık konuşmam gerekiyor galiba.
Şimdi daha Maji eğitiminiz yok, Astral Seyehat deneyiminiz yok fakat ikisinin harmanlandığı çok farklı bir ekolde ilerlemek istiyorum diyorsunuz, işte mantık arzetmeyen kısım burası umarım şimdi anlatabilmişimdir.

Standartları açıklama gereği duymadım zira bunu kastediyordum. Binanın temelini atmadan binaya teras kat yapmak isteği gibi sizin isteğiniz.

Şimdi daha Maji eğitiminiz yok, Astral Seyehat deneyiminiz yok fakat ikisinin harmanlandığı çok farklı bir ekolde ilerlemek istiyorum diyorsunuz, işte mantık arzetmeyen kısım burası umarım şimdi anlatabilmişimdir.

Standartları açıklama gereği duymadım zira bunu kastediyordum. Binanın temelini atmadan binaya teras kat yapmak isteği gibi sizin isteğiniz.

Demek istediğinizi anladım sorum peki maji eğitimi için nerden ve nasıl başlamalıyım. Ben astral ile majiyi harmanlamayı gelecekte yapmak istediğim bir örnek olarak verdim. Sorum şu majiye yeni başlayan biri olarak bir acemi olarak neler yapmam gerekli hangi yolu izlemem gerekli bunun cevabını bekliyorum. Bu konuda gayet bilgilisiniz yazılarınızdan belli oluyor. Bana yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler

Astral ile ilgili bir soru aklıma gelmişti son yorumlarda, yazmayı bir iki gün erteledim ve sonra sayfayı unuttum. Ararken şu eski yazınıza denk geldim. 2017 yılında okumuş olsaydım eminim birşey anlamazdım, herşey de bir hayır vardır diyelim.

Önceki paylaşımınız da, astral alemden söz edilirken yanlış hatırlamıyorsam, alem ve boyutla ilgili bir cevabınız olmuştu. Alem ve boyut arasında bir fark varmı? Bu konuda burada güçlü bir hakimiyetiniz olduğunu farkettim.

Okultizm, maji ilgi alanım; var
diyelim sadece bu konuya girme durumuna da mecbur kaldım demek daha doğru olur.

Sayın Umur, astral merakım yok, ama bazi sorulara cevap alınabiliyormuş olmasından dolmayı, ki açıkça emin de değilim, ama bu yüzden düşünmedim değil, korktuğum kesin da kesin 😌. Fakat istem dışı aldığım söylendi ve pek inanılır olmadığı da; inanılır olmadığının sebebi akaşa ya çıkmış olmamdı; inanılması benim için önemli değil çünkü ben böyle bir iddiada bulunmamıştım; zaten astral nedir akaşa bedir bilemiyordum bile, rüya sanmıştım. Bu gün düşünüyorum ki istem dışı olması daha sağlıklı...mı?
Çünkü deneyimim farklıydı çok huzur vericiydi ve devasa bir kutuphaneydi ve boş sayfaları olan buyuk bir cilt ellerimde belirmişti neyse...

Asıl öğrenmek istediğim boyut ve âlem arasında bir fark varmı ve istem dışı astral daha mı sağlıklı. ilk kez böyle bir soruyu size soruyorum;
bunuda belirtmek istiyorum çok farklı tesadüf' lerle 6 yıl önce kabala ile tanışmıştım . Ama deneyimim ondan önce olmuştu, annemi kaybetikten sonra.

Teşekkür ederim.

Astral plan ya da astral alem boyutlardan bir tanesi. Katı evren gibi. Katı evren 3 boyut astral bedenle gidilebilen astral boyut ise 3 boyuta bağlı bir süptil bir izdüşüm. Fiziksel hali de var. Dünyanın fiziksel hali bir de astral hali var. plan. 3 boyut üstü başka boyutlarda var. Onların işleyiş dinamikleri de kendilerine has

Astral plan ya da astral alem boyutlardan bir tanesi. Katı evren gibi. Katı evren 3 boyut astral bedenle gidilebilen astral boyut ise 3 boyuta bağlı bir süptil bir izdüşüm. Fiziksel hali de var. Dünyanın fiziksel hali bir de astral hali var. plan. 3 boyut üstü başka boyutlarda var. Onların işleyiş dinamikleri de kendilerine has
Teşekkür ederim; peki, bir ormanlık alan içindeyken farklı bir doğayı görmek, ( gözler kapatılınca) nasıl mümkün olabilir. Daha net ve güzel. Aklıma şu geldi, acaba paralel dünyalar denilen olay bumu?

Kusura bakmayın, bunu sormaya çok çekindim çünkü saçmalamış olabilirmiyim diye de düşünmedim değil, mantıklı bulmaya çalıştım ama bunu bir yıldır yaşıyor ve merak da ediyorum.

Bu son sorum olsun, teşekkür ederim.

Bilmiyorum zira gözlerin kapatılıp başka bir şeyi görmeye başlamak hayal da olabilir sanrıda olabilir.

Paralel evrenleri basitçe görmek mümkün mü varsayalım mümkün. Hangisini. Gördük? Sonsuz miktarda var. O yüzden bana bir görü açılacaksa bunun mana içermesi gerektiğini düşünüyorum ben. Sonsuz miktarda bir paralel evrendeki bir sahneyi görmek ne kadar manalı

Geri