Bir kaç araştırmam sonucun da astral seyhat yaparken o alemde bazı kanunların olduğunu okudum ve bu kanunları uygulayan bazı (varlıklar) varmış bana göre bunlar kesinlikle melekler orada ki güvenliği sağlıyorlar bunlar gri elbiseli 4 metre boylarında varlıklar imiş astral seyhate çıkan insanları bulup onların niyetlerine bakıyorlarmış eğer kötü niyetli biriyse burada biraz yusuf güney dinledim kötü niyetle astral seyhat yapıyorsanız sizi korkutup geri gönderiyorlarmış
benim merak ettiğim şey ise şu astral alemin kanunları nelerdir orada nasıl davranmamız gerekiyor ve eğer bu benim öğrendiklerim gerçekse yani yusuf güney doğru söylüyorsa orada uymamız gereken kurallar nedir meleklerin bize engel olmaması için ne yapmak gerekir
anladığım kadarıyla kimsenin özeline bakmamak gerekiyor veyahut o boyutta kimseye kötülük etmemek gerekiyor
sorumu özetleyecek olursak
1) siz hiç astral seyhatte bir insanın özeline baktınız mı ve bunu nasıl yaptınız
2) orada bu benim bahsettiğim insanları denetleyen varlıklarla karşılaştınız mı
3) astral alemin kanunları nelerdir
4) kendi menfaatiniz için astral seyhati amaçlarınız doğrultusun da kullandınız mı
bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim açıkçası astral seyhat yapmak istemiyorum ama bilmediğin bir boyuta bodoslama girmek bence pek akıllıca olmaz şimdiden teşekkürler
benim merak ettiğim şey ise şu astral alemin kanunları nelerdir orada nasıl davranmamız gerekiyor ve eğer bu benim öğrendiklerim gerçekse yani yusuf güney doğru söylüyorsa orada uymamız gereken kurallar nedir meleklerin bize engel olmaması için ne yapmak gerekir
anladığım kadarıyla kimsenin özeline bakmamak gerekiyor veyahut o boyutta kimseye kötülük etmemek gerekiyor
sorumu özetleyecek olursak
1) siz hiç astral seyhatte bir insanın özeline baktınız mı ve bunu nasıl yaptınız
2) orada bu benim bahsettiğim insanları denetleyen varlıklarla karşılaştınız mı
3) astral alemin kanunları nelerdir
4) kendi menfaatiniz için astral seyhati amaçlarınız doğrultusun da kullandınız mı
bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim açıkçası astral seyhat yapmak istemiyorum ama bilmediğin bir boyuta bodoslama girmek bence pek akıllıca olmaz şimdiden teşekkürler