buzprensi89
Banlı Kullanıcı
Diyelimki çağırdım geri göndermek için ne yapmak gerek.... Bir ömür benimle kalamaz heralde...
Bu konuyla ilgili aklında soru işareti olan hiç kimse buna kalkışmamalıdır. Uzman işidir, bir deneyeyim neymiş diyemezsiniz. Varlık içeren her çalışma için bu söylediğim geçerlidir.
Yalnız hep bu deniliyor da anlamadığım şey şu,denemeden nasıl tecrübe sahibi olup uzmanlaşılacak?
Demon lar hakkında ayrıntılı bilgiye nereden ulaşabiliriz. Dışarıdan bakılınca cinlerle demon aynı şey sonuçta şeytanda bir cin değil mi ?
Cinlerle,Demonlar aynı şey değildir. Demonların varlığı çok çok eskiye dayanır. Ve kat kat daha güçlü varlıklardır. Çoğu mitolojide tanrı yerine bile koyulmuşlardır.
Forumda demonlarla ilgili konular var. Sizin yaptığınız şu kısaca ''araştırmadan bilgiye nasıl ulaşabilirim ?'' Forumu araştırın gerekli bilgileri bulursunuz.
Evet haklısınız. Ben de onu istiyorum direkt bir link çünkü yaklaşık 50 konu okudum ve hala demonlarla ilgili kesin bir AYET bir HADİS e rastlamadım ??
Bilgi için teşekkür ederim. Yani kısaca aslında konu aynı yere geliyor. Demon = bildiğimiz şeytan. E şeytanda cinlerden zaten. O zaman neden Demonla cini ayrı değerlendiriyorlar. Aralarındaki tek fark mertebe meselesi yani birbirleri arasındaki güç farklılıkları diyebiliriz.
Sevgili Tai..
Kadim varlik demissinde demon icin, Islam dininde seytan Adem'den de önce vardi, yani daha ne Kadar Kadim olabilirki