"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşk Majisi için yardım lütfen...

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vesaire94

Kayıtlı Üye
Ben 15 yaşındayım ve okulda benden 3 yaş birine aşık oldum.Onun cıktıgı bır kız var ama ben ona cok asıgım.Ve o bunu anladı gibi.Cunku onunla hep gozgoze gelıyoruz.Onun bana aşık olmasını cok ıstıyorum.
Aşk büyüsü istiyorum sizden ama guvenılır olsun.Ayrıca onun anne adını ve evini bilmiyorum.Bana uygun bir büyü olursa cok sevinirim.Onu cok seviyorum...

Bu yaşta büyü yapmayı mı düşünüyorsun? Zamanını bekleyip onu kendine karakterinle aşık etmeyi denesen? Büyü ile gelen büyü ile gider demişler, bu sözümü unutma...

vesaire94 yaşın çok genç ve anladığım kadarıyla bu işi ilk defa yapacaksın.Bu nedenle senin için tehlikeli olabilir.Yapacağın işte herhangi hata(eksik yada fazla okuma doğru zamanda yapmama gibi) ileride ruhsal problemlerde dahil olmak üzere pekçok sorunlara yol açacaktır.Bu nedenle bence vazgeç o kişinin kalbini büyü olmadan kazanmaya çalış.

15 yaş mı aşk mı büyümü bu mümkün değil. 25 yaş altı büyü yapılması kesinlikle uygun değil. çok secdiği söylediğin kişiyi 1 ay sonra unutum gideceksin. birde sevgiği başka birisi varsa sırf siz seviyorsunuz diye o kişiye büyümü yapılır allah aşkına yaş zaten uygun değil. istediğin şey hiç doğru değil. büyüyü bir oyuncakmı sanıyorsunuz

konu kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri