Aşk Büyüsü İçin Tılsım Hazırlama

İbareler basit.Ama Saat yönündeyi tam anlıyamadım.Bir tılsım verilmişiti.Normalde Yüzleri Sola bakan Arap harfleri ters çevrilmiş sola bakıyorlardı.Bunun gibi mi olucak.Birde Sol yönden mi çizicek harfler çemberi, sağ yönden mi?

Şey birde sadece muhabbet uygulaması yapılacak kişinin isiminin harflerinin ebcedinimi topluyoruz yoksa talibin matlubun ve esmanın 3ününde harflerinin ebcedini mi?

Daha kuvvetli olması için Celb-i Muhabbe yerine Celbi Muhabbeti vel Aşkı ves Sevda yazabilir miyiz?Veya Celbi Muhabbeti Şedide?

Ya bakın buradaki herkes için açıkalyıcı bişey isteyecegim ...

Konuyu veya bunu yapmıs olan bilgili insan*a seslenmekteyim ::

şimdi ilk olrk esmanın ne demek oldugunu; sayı degerlerini ; pentagramı ve kullanılıs seklini ve yapılacak işlemleri *sırası ile* yazabilirseniz bu konuyla ilgilenen ve (muhtemel) deniyecek kişiler için acıklayıcı olmus olrusunuz :)

=bu bir oneridir bilmeyen arkadaslara yapımda ayrdımcı olmak için=
:) :) :) :

bende yapmak isterim bunu ama arapçam çok ileri değil sadece kuranı okuyabilecek kadar biiyorum. tercüme edemiyorum. ne yapmam gerekiyor.

"yıldızın çevresine isteğinle ilgili esmayı saatin tersi yönde harf harf yaz.(eğer mim harfi ile başlıyorsa esma yıldızın altından başlamalı yazmaya diğerlerinde istediğiniz yönden başlayabilirsiniz) " anlamadım :/ ?

ya dinime göre büyü yapmak çok büyük bir günah ve karşılığı çok kötü olur ya bu dünyada yada ahirette

Geri