"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ask acısı cekiyorum birileri bana akıl verebilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ssiibeell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşk acısı diye bir şey yoktur... Alışkanlığın ızdırabı vardır,Senin yaşadığında budur. mantıken ne yapman gerektiğini biliyorsun ! başka meşgaleler edinmek... Farklı yapmadığın aktiviteler yap ve 5-6 ay sakın aşk meşk işlerine girme çünkü şu an yapacağın her hareket tamamen kaybettiğini başkasında aramak gibi bir şey olur

Aşk acısı diye bir şey yoktur... Alışkanlığın ızdırabı vardır,Senin yaşadığında budur. mantıken ne yapman gerektiğini biliyorsun ! başka meşgaleler edinmek... Farklı yapmadığın aktiviteler yap ve 5-6 ay sakın aşk meşk işlerine girme çünkü şu an yapacağın her hareket tamamen kaybettiğini başkasında aramak gibi bir şey olur

bence emin konuşmayın.Yaşanmadan bilinmez

Yapılacak en iyi şey kabullenmektir bence. Başımıza gelen her olayın sebebi ve sonucu muhakkak vardır. 4 ayınızı baştan sonra gözden geçirmeye çalışın.Sonrada kendinize olumlama yapın demekki daha iyilerine layıkmışım diyin..Tabi bu egonuzu yükseltmesin; sadece olayın yükünü hafifletmenize yardımcı olur.

Keske alıskanlık olsa.kısır bi dongu bu, acabalarla kaldıgın, ama azalıyor eger konusmaz ve ilgilenmezsem; eger ilgilenirsem aynı şekilde gelişen bi kısır döngü,acaba bana mı soyluyor benm için mi bu sözler neden bunları soyledi? falan falan... Yeni insanlarla tanışma fikrini beğendim denedim işe yarıyor,çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için herkesin deneyimi tabi ama işe yarayabileceğine inanmak lazım galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri