Aşık etmek için.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum sitedeki uygulamaları oyunmu sanıyorsunuz? Ne zaman tutar diye hangi mantıkla sorabiliyorsunuz hiç mi konu okumadnız, yorumları okumadınız?Biliyorum bunu söylemek benim haddime değil ama dayanamadım lütfen biraz daha bilinçli davranın hangi uygulamanın ne zaman tutacağını kimse bilemez tutarmı o da muamma...

Sn. Limonrendesi uslubunuz çok yanlış lütfen insanları bu şekilde rencide etmeyiniz tutup tutmayacağını ancak kendisi deneyerek görebilir, tutabilir de muamma olacak kadar vahim değil. İyi forumlar...

Aslında çok sevdiğim bir kız var ama o beni sevmiyor bilmiyorum bu duayı yaparsam günah işlemiş olur muyum eğer başkasını seviyorsa bana bağlanması mübahmıdır soruyorum sizlere..

Aslında çok sevdiğim bir kız var ama o beni sevmiyor bilmiyorum bu duayı yaparsam günah işlemiş olur muyum eğer başkasını seviyorsa bana bağlanması mübahmıdır soruyorum sizlere..

Islamda karabüyü akbüyü diye birsey yok,pembeside yok :)
Bu uygulamanin büyüye girdigini Chillout belirtmis, uygularsaniz elbette Allah'in haram kildigi bir ise bas vurmus olacaksiniz..
Allah yardimciniz olsun

Lütfen konuların altında tartışmaya sebep olabilecek kelimeler kullanmayın! Konulara da biraz daha mantıklı sorular sorun. Rica edeceğim.

ayrica duanin tamami o degil Taha suresi oldugu dogru fakat tam sekli asagida yazdigim gibi..sevgi saygi

Ve el kaytu aleyke mehabbetn minni ve tusna ala ayni
Taha suresi olduğu doğrudur.bunun doğru yazılışı
Ve el kaytu aleyke mehabbeten minni ve li tusnea ala ayni
Benim merak ettiğim bu uzun olan şekliyle mi okunacak yoksa
Ve el kaytu aleyke mehabbeten minni.olarak mı okunacak bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Birde yakılan mumların en son ne yapılacağını merak ediyorum.Atılabilirmi yoksa herhangi bir işlem varmı.

Ben mum üzerine değil de, niyet edip 313 kere okuyorum bugün 5. gecem olacak..Dün gece okurken çok yoruldum, kısık sesle okuyorum tespihle sayıyorum. İstemeden de sallanıyorum okurken. B,r gelişme olmadı karşı tarafta ama okuduğumdan beri deliksiz uyuyorum :)

Hernekadar kuvvetli dense de o denli kuvvetli olan bir uygulama değil bildiğim kadarıyle..Sanıldığı gibi celb-teshir için değil daha çok muhabbet için(soğukluk varsa giderilmesi/arkadaşlık(ahbaplık gibi)yani samimiyet olması için okunur diye biliyordum

Aşağıdaki duayı mum üzerine, fiilan kişide benim aşkımdan yansın
bir an evvel bana dönsün deyip yakılır okunur..(21 defa)
Bu dua, bu tertibi uyguladığınız kişi nerde olursa olsun döner
gelir ve ölene denk sever denenmiş gerçekten çok tesirlidir.
Dua:
ve elgaytü aleyke mehabbeten minni

Önce duayi sonra pesine bu cümleyimi söylüyoruz ve bu islemi 21 kere yapip ondan sonrami mumu yakiyoruz ve bu islemi kac tane muma yapmamiz gerekiyor? Bilgisi olan cevap verirse sevinirim simdiden tesekkür ederim

Geri