aşık etmek için afrika büyüsü

yahu madem mide bulandırıcı niye böyle abuk şeyler öneriyosunuz.tuhaf.merak ediyorum böyle bir şeyi kim yapmak ister

Burada herhangi bir şey önerilmiyor. Büyü okulunda bilgi olsun diye tüm uygulamalara yer veriliyor sadece. Ayrıca dikkat ettiyseniz bunu okuyan kimse uygulayamaz çünkü kötü amaçlı büyülerin tarifleri eksik verilmektedir. Sadece kimlerin hangi tarz uygulamalar yaptığını öğrenin diye verilmektedir. Diğer sorunuza gelince bu büyüyü Afrikalılar yapar, karaborsası var hatta.

Aslında bu paylaşım iyi oldu. Allah hiç kimseyi canlı canlı inek gömecek kadar çaresiz hale düşürmesin . :Angel_anim:

bu çok iğrenç ya.ineği canlı canlı gömmek falan.ben hayatımda birkaç kez büyü işiyle uğraştım gelcekleri yerde dahada kaçtılar ve benim ruh sağlığım çok bozuldu.ya bu çok riskli.ıyy yedirme falan.
evet haklısın böyle bişeyi yedirdigin bir insandan daha sonra iğrenmende söz konusu degilmi

çok ilginç.afrika büyüsü olduğuna emin misin çünkü onlarda genelde bir loaya adama falan vardır ve adağı kesimin özel bir yöntemi duası faln vardır

canlılara zarar veren buyulerı sevmıyorum.dırı dırı gommek falan cok uzucu.ustelık cok zor gunumuz sartlarında kım ınek alıcaz,gomucez,kalbını cıkarıcaz.cok zahmetlı onun yerıne daha kolay buyulerı tercıh ederım

Bilgi amaçlı paylaşılmıştır zaten. Yapımının günümüz şartlarında pek de mümkün olmadığı açık. :D Zira aşırı iğrenç. :D

Mide bulandırmasından çok kafama takılan maliyeti tamam 5000 tl inek ineği bulduk nereye gömeceğiz gömdük diyelim nasıl çıkartacağız.... daha ekonomik büyüleri bekliyoruz... :)

Yapılan uygulama başlı başına iğrenç, yazık ineğe kıyamam.. Sadece dans kısmı iyiymiş..

bu çok iğrenç ya.ineği canlı canlı gömmek falan.ben hayatımda birkaç kez büyü işiyle uğraştım gelcekleri yerde dahada kaçtılar ve benim ruh sağlığım çok bozuldu.ya bu çok riskli.ıyy yedirme falan.
sabah sabah..:(

ıneği canlı gomme kısmı yıne bısey dııl spermlı kıymadan bahsetıyoruz :S

urum diyetteydım saolun artık hıc yıyemıcem :))

Geri