Bir daha görüşürsem (ki artık kokay kokay gelemez) senin hatırın için sorarım niye sana değilde bana aşık olduğunuNiye aşık olmus durup dururken davet mi yapmis benim niye basima gelmiyor ki
Sevgili @dennise aynen katılıyorum. Kişinin imanı zayıf ve şan şöhret peşinde biriyse bu dediklerini yaşıyor. BennAllah ile konuşuyorum (haşa) diyen iskender ali mihr ve ben Mehdi'yim (haşa) diyen hasan mezarcı birer yaşanmış örnek zaten.Aşık cin demek, biyo-enerjinizi eterik beden üzerinden sizinle paylașan kafir cin demektir.
Kafir cinler, ilahi yasalardan dışlanmış ve azap çeken varlıklardır. Hayatta kalmak için de insanların evrenden saf halde alıp etrafına yansıttıkları enerji artıkları ile beslenirler genelde. Evlerde zararsız yaşayan cinler bunlar olur.
Bazen de cinler zamanla enerji artığı ile beslenmekten vazgeçip, yapabiliyorsa, siz de açık kapı bırakıyorsanız, sizin ile ilahi olan arasındaki tabakaya yerleșebilirler. İşte bu mental açıdan çok zorlu bir süreçtir.
Çünkü cin her halükarda size paranormal aktivite yaşatabilir. Çünkü artık sizin enerji artığınız ile değil, evrenden saf halde küme küme çektiğiniz enerjiyi sizden devralacak sizi manipule etmeye başlar.
Hem siz kendinizi seçilmiş hissederek davranırsınız, hem de musallat cin daha geniş akan enerji ile sizin üzerinizden beslenmeye başlar.
Bu vakaların arınma aşaması çok zordur. Çünkü kişi kendini ele vermek istemez. Adeta kendini kendine kapatmış ve cinin salt kendi bilinci üzerinden hareket etmektedir.
Ruhunu satmak böyledir. Allah mühür vururuz diyor. Yani vicdanına seslenemezsin de o kişinin. Kısa devre olmuştur artık. Ruhsal kordonu artık sönen mum alevi gibi kopar. Ahirette karşılığı olmaz. Otonom hayat olarak yaşamaya devam eder.
Ayet açık : siz onları diri sanırsınız, ama onlar öldürler. Evet içten ölü, dıştan ise eski hafıza kalıpları ile yaşamaya çalışan, beyin ölümü gerçekleşmiş vakalara dikkat çekiyor Allah.
Aşık cin demek, biyo-enerjinizi eterik beden üzerinden sizinle paylașan kafir cin demektir.
Kafir cinler, ilahi yasalardan dışlanmış ve azap çeken varlıklardır. Hayatta kalmak için de insanların evrenden saf halde alıp etrafına yansıttıkları enerji artıkları ile beslenirler genelde. Evlerde zararsız yaşayan cinler bunlar olur.
Bazen de cinler zamanla enerji artığı ile beslenmekten vazgeçip, yapabiliyorsa, siz de açık kapı bırakıyorsanız, sizin ile ilahi olan arasındaki tabakaya yerleșebilirler. İşte bu mental açıdan çok zorlu bir süreçtir.
Çünkü cin her halükarda size paranormal aktivite yaşatabilir. Çünkü artık sizin enerji artığınız ile değil, evrenden saf halde küme küme çektiğiniz enerjiyi sizden devralacak sizi manipule etmeye başlar.
Hem siz kendinizi seçilmiş hissederek davranırsınız, hem de musallat cin daha geniş akan enerji ile sizin üzerinizden beslenmeye başlar.
Bu vakaların arınma aşaması çok zordur. Çünkü kişi kendini ele vermek istemez. Adeta kendini kendine kapatmış ve cinin salt kendi bilinci üzerinden hareket etmektedir.
Ruhunu satmak böyledir. Allah mühür vururuz diyor. Yani vicdanına seslenemezsin de o kişinin. Kısa devre olmuştur artık. Ruhsal kordonu artık sönen mum alevi gibi kopar. Ahirette karşılığı olmaz. Otonom hayat olarak yaşamaya devam eder.
Ayet açık : siz onları diri sanırsınız, ama onlar öldürler. Evet içten ölü, dıştan ise eski hafıza kalıpları ile yaşamaya çalışan, beyin ölümü gerçekleşmiş vakalara dikkat çekiyor Allah.
Peki bunların bulastigi insanlar inanç ve imanları zayıflamış olan insanlar mıdır? İnsan musallatin farkına varıp imanını guclendirdiginde veya bu çabanın içine girdiğinde onları yenebilecek kurtulabilecek gücü var mıdır? Bir de Allah izin vermediği müddetçe şeytan ve onun yardımcıları insana zarar veremez diye biliriz o halde musallata uğramış insanlar Allah'ın rahmetinden çıkmış insanlar mıdır? Çok şükür bende bunu çok kısa bir süre yaşayıp imtihanimdan dersler çıkarıp kurtuldum ama zaman zaman bu sorular hep beynimi kemirip durur..
Konu sahibine sormuştumBir daha görüşürsem (ki artık kokay kokay gelemez) senin hatırın için sorarım niye sana değilde bana aşık olduğunu
Yıllar önce kendimce davetler yaptım evet. Ama hiç birinde görüşme sağlayamamıştım. Belkide küçüklükten beri onların hikayeleriyle büyüdüğümüz için.. Belki.. Belki..
Dennise sen nasil kurtuldun@Alienist bu tarz alıntı yapmayı nasıl başarıyorsun ??
Dediğin doğru katılıyorum.
Ben de cinlerden çok çektim. Allahtan Allah global bir imtihana çekti de melekut cinni tabakayı bir an için kendi boyutunda tutuyor şu an.
Kolektif telaş, kolektif ilahi yöne meyletti ve cinler aleminin delinmiş tabakası şu an zaptediliyor.
Cin, inanç ve iman zayıflayinca gelir evet.
Ama seni iman yönünden daha kozmik hale getirip sana geniş skalada mahlukatı tanıtmak için de gelir.
Başlangıçta 3b argümanlar üzerinden evren okuması yaparız. Ve zamanı gelince 4b ile buluşuruz. 4b ye geçemeyen bir iman, Allahın gizli elinden içten paradoxa sürüklenir, inkara götürür hatta ve yeni bir anlayış iner.
Dini bulmak için bazen dinini kaybetmen Allahın cilvelerindendir.
Herzaman bütüncül bakılmalı. Tevhid butuncullultur. Hayat kurtarır.
Dennise sen nasil kurtuldun
Harika bir tespit.Peki bunların bulastigi insanlar inanç ve imanları zayıflamış olan insanlar mıdır? İnsan musallatin farkına varıp imanını guclendirdiginde veya bu çabanın içine girdiğinde onları yenebilecek kurtulabilecek gücü var mıdır? Bir de Allah izin vermediği müddetçe şeytan ve onun yardımcıları insana zarar veremez diye biliriz o halde musallata uğramış insanlar Allah'ın rahmetinden çıkmış insanlar mıdır? Çok şükür bende bunu çok kısa bir süre yaşayıp imtihanimdan dersler çıkarıp kurtuldum ama zaman zaman bu sorular hep beynimi kemirip durur..
Her şey iki sence önce başladı arkadaşlar bir gece uyurken su içmek için kalktım ki ben geceleri uyumam gündüzleri uyurum hep sessizliği sakinliği karanlığı sevmişimdir arkadaşlar ve cidden bu cin vs gibi şeylerden asla korkmam.Kalktığımda koridorda bir kız gördüm orta boylu orta kilolu beyaz tenli uzun siyah saçlı üzerinde krem rengi bir pardesüsü olan birisi bana bakıyordu bana gülümsedi ve yanımdan geçip yürüdü o sırada korkmuyordum ama bilirsiniz şaşırıyor insan sonra ben din konusunda filan iyi değilimdir yani nasıl desem inancım sağlam değildir ve o sıra felak nas okumak geldi okudukça geri çekildi sonra odaya sıkıştı ve koltuğa oturdu ve bana bağırmaya başladı " beni bunlar ile korkutacağını mı sanıyorsun" dedi ağzım yamuldu ve o gitti tabi ben duş aldım kendime geldim arkadaşlar ve aradan bir yıl geçtikten sonra birlikte olduğum kız arkadaşım garipleşti benim hayalimin ona göründüğünü ve ona " onu haketmiyorsun " gibisinden kelimeler söyleyip bağırdığını hakaret ettiğini sokakta yürürken yılan gibi şeyler gördüğünü söyledi ve ben onun iyiliği açısından ayrıldım şuan korkmuıyorum ama bilmek istediğim ileride bana başka bir zararı dokunur mu arkadaşlar?Bu arada bana isminin lehuda olduğunu söylemişti yani ben pek bilmiyorum aydınlatır mısınız aczba
Hak veriyorum. Olması gerekende bu zaten.Buraya uzun zamandır takilmiyordum bu ara sıkıntıdan hep biseyler okuyorum ama dikkatimi çeken şey gerçekten bi gruplaşmalar hiç gerek yokken satasmalar laf carpmalar inanın taş yiyecegim diye bir çok konuda yazmaya elim gitmiyor. 2020 zaten olaylı geldi insanlığa birşeylerin bedelini öyle ya da böyle ödetecek öyle ki insanlar arasında da fitne arttı ayırımcılık ve kavga açlığı arttı. Her sabah uyanıp kendime diyorumki keşke tüm yaşananlar gördüğüm uzun bir kabus olsaydı ama hüsranla yüzleşiyorum bu dünyayla. Bu platformda birilerimiz birilerini aydınlatacaksa bilgisi dahilinde lütfen herkes herkese saygı duysun hiç kimse bir başkasının penceresinden bakamaz dünyaya.
Cinlerle olan yaşantılarınızı anlatma şekliniz sevmiyorum arkadaşlar. Bu hususta netim ve görüşümü belirttim. Çok yönlü anlatamıyorsunuz. Başınıza merakınızdan ötürü çorap örüldügünü anlatın biraz da!