Merhaba. Anlattiginiz uzere bir yada bir kac bedensiz varligin size bir takim duygular beslediginden bahsetmissiniz. Oncelikle böyle birseyin mumkun olmadigi kanisina varmanizi istiyorum. Bugune degin söylentiler, bazi psikolojik bozukluk vakaları ve sozde hadisler disinda boyle bir durumun var olabilecegi hakkinda hiçbir olayın varlığı baş göstermedi. Ins ve cinniler birbirlerinden iki kutbun birbirine olan zitligi kadar zıt iki mahlukattırlar. Biz insanlarin yaradilisi topraktan onlarin ise dumansiz atestendir. Allah (c.c) ' ün izni olmaksizin tabiru caizse ikinci bir emre kadar Hz. Süleymanın vefatından beri denizlerin dibine zincirlenmişlerdir. Ancak ve ancak tıpkı insanlarda oldugu gibi Allah 'in koydugu yasagi cigneyerek yani buyu vasitasiyla insana musallatlari mumkun olabilir. Allah'in emrini cigneyen bu mahlukatların pekte iyi huylu ve mumin oldukları soylenemez. Dolayisiyla sizle bir cinsi munasebetleri olmasi soz konusu degildir. Unutmayin Allah'in yasaginj cignegip ona dusman kesilenler insanogluna dost olamaz sizi dost gormeyen cinsi bir munasebette bulunmaz. Kaldı ki istese bile bu evrenin yasaları vardir. Izin verilmez. Tek bir amacları vardir size zarr vermek. Ya birileri tarafindan basiniza musallat edilmislerdir ya da bir ameleniz buna sebeb olmustur. Bunlardan korunmanin tek bir yolu vardir o da Allah'ı anarak tertemiz bir şekilde onun merhametine ve kudretine siginmaktir. Ibadetlerinizi aksatmayin, mumkun oldugunca temiz dolaşın ( abdestli). Ve en onemliside sunu idrak etmenizi istiyorum. Siz iradenize hakim oldukça size vesvese ve olumsuz bir etkileri dokunmayacaktir. Sahsima defalarca buyuler yapildi. Oyle basit buyuler de degil. Detayini yazmama gerek yok ama tek bir etkisini yasamadim. Cunku bunun icin beynimde gerekli olan altyapiyi hicbir zaman olusturmamistim. Ben irademe sahip ciktigim surece bana kuru vesveseden baska hicbir zararlarinin dokunamayacagini beynime coktan inandirmistim. Siz de inandirin ve en onemliside her namazinizin sonunda selamdan sonra Allah ' a siginip merhametini kendiniz icin , kahrini zalimler icin dileyin.
"Hiçbir olayın varlığı baş göstermedi" cümlesini neye dayanarak söylüyorsunuz?
Siz bugüne kadar ne gördünüz, ne yaşadınız, varlıklarla ne derece ilişkileriniz oldu, onlar hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz ki böyle bir kesin kanıya varabiliyorsunuz?
Yaratılışlarının, yapılarının farklı olması aralarında iletişim olamayacağı anlamına gelmiyor.
Ortada yaşanan bir olay var, neredeyse üyeye yaşadıklarınız gerçek değil en fazla rüyadır diyeceksiniz.
Siz istediğiniz kadar zihninizde o bahsettiğiniz altyapıyı oluşturmayın, bu konuda tecrübeli bir kişi tarafından size büyü yapıldığında beyninizin altyapısı falan pek işlemeyecek, benden söylemesi.
Diğer bir yorumunuzda da cinler için "çoğu aptaldır" demişsiniz.
Bu yargıya nasıl vardınız bunu da merak ediyorum.
İçlerinde aptalları olabileceği gibi, sizden binlerce kat zeki olanları da mevcut.
Ama çabanızı anlıyorum.
Merak etmeyin bu egoya bir tek siz kapılmıyorsunuz.
Sizin gibiler maalesef varlıkları kendilerinden aşağıda görüyorlar çoğu zaman, iki dua ederim düşünce gücüyle karşı koyarım diye geziniyorlar.
Ta ki "gerçek" bir deneyim yaşayana kadar.
Onlar bizden aşağıda değil.
Bazı varlıklar ise bizden çok çok yukarıda seviye olarak.
Bu kadar kesin kanılara nasıl varıyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.
Konu sahibi için ise önerim, internetteki uygulamalardan kafanıza göre bakıp kullanmayın, size verilenleri de öyle.
İnternetteki uygulamaların doğruluğu bilinemez.
Madem rahatsızlığınızın boyutu büyük, bir bilirkişiye danışıp yardım alacaksınız, bu işlerin içinde olmayan kişilerden alınan yardımlar da işe yarasa bile dediğiniz gibi geçici çözüm olmaktan öteye gitmezler.