Derman Baba
Kayıtlı Üye
Söylediğin her kelimenin tasavvuf olarak açıklamasını yapabilirim daha okurken cevaplar kafamda beliriyor lakin Abdülkadir geylani hz nin bir kıssası aklıma da geldi aynı zamanda hesap et yani bende senin durumdayım araştırmaktan baya baya derinlerdeyim şuan bende kafayı kırmak üzereyim lafı bağlamak istediğim yer Abdülkadir geylani hz nin bir kıssası vardı ya o mübareke bir gün bir adam gelmiş demişki benim oğlum çook fazla bal yiyor bir dua edinde bu aşırılıktan kurtulsun demiş mübarek de demiş 40 gün sonra gel adam tamam demiş 40 gün boyunca mübarek azına hiç bal koymamış önce kendim yapayım demiş sonra dua etmiş.
Yani mesele önce benim sana cevabım için yazacaklarıma tam manasıyla gönülden katılmam lazım. Lakin kendimi sana yol gösterecek inandıracak kadar bi halt görmüyorum bende senden beterim aramızdaki tek fark ben henüz umudumu kaybetmedim
Yani mesele önce benim sana cevabım için yazacaklarıma tam manasıyla gönülden katılmam lazım. Lakin kendimi sana yol gösterecek inandıracak kadar bi halt görmüyorum bende senden beterim aramızdaki tek fark ben henüz umudumu kaybetmedim