"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Koruma varken yapılırsa ginede işlermi
İşlemeyebilir.Korumasını da areknelerle kırın laa ve reko kırar korumayı, başka yapacağınız işlemlerde de korumayı kırmak için kullanabilirsiniz.Ben kırmayı tercih ediyorum.Yaptığım işlemi boşa yapmış boşa emek vermiş zaman harcamış olmamak adına..

Korunma için io yapıyorum sadece o yeterli gelir.Karmaya gelince haksız yere yapmaktan yana değilim keyfim öyle istedi değil olay.Zaten gerçekten işin ehli olanlar gerekli ihtiyaçlar dahilinde yapıyor. Ama hak edene de hak ettiğini vereceksin yoksa senden gidiyor 👌
Artık o kısmıda tercih meselesi, io ise bence o kadar işe yaramıyor yada ben hissetmiyor olabilirmiyim

Artık o kısmıda tercih meselesi, io ise bence o kadar işe yaramıyor yada ben hissetmiyor olabilirmiyim
Yetersiz geliyor olabilir.Yaptığınız işlemleri bilemiyorum malum kısa süreli çalışır. İlave koruma yöntemleri de yapın ben tek yapmıyorum.Göktürk alfabesi ve iskandinav runları ya da diğer runeler hangisini severseniz.Dua da koruma ama bu tip işlemlerde benim mantığıma doğru gelmediği için tercih etmiorum.

Geri