Birazda cezasını alsın istiyorum bu cezada beni sattığı insanların elinden olsun ki bi oh diyebilende ben olayımBence siz kızı onlardan uzaklaştırmak yerine toptan sizden uzak kalmaları için bir çalışma yapın.
Ama hangi gliflerle olabilirBağları koparmak, ayırmak ve uzaklaştırmak için glifler oldukça iş görür.Hem çabuk olur hem bi anda bıçak gibi kesilir atılır.Sağlam bi çalışmayla istediğinizi alırsınız.
Eğer gerçekten masumsanız bulur belasını merak etmeyin siz bir şey yapmasanız da, onlardan olmasa da başkasından bulur, umarım bundan haberiniz olur. Ama defedin bu kadını başınızdan kendinize döndürmeyi başarsanız bile hep tetikte olmanız lazım bu tür insanların fıtratları budur kolay kolay değişmezler dertten beladan başka bir şey getirmez.Birazda cezasını alsın istiyorum bu cezada beni sattığı insanların elinden olsun ki bi oh diyebilende ben olayım
Konunun başında hangileri ne işe yarıyor yazıyor yada konusmalarda bahsedilmişti yine bende gözden geçiririm uygun olanları söylerim.Ama hangi gliflerle olabilir
Emin olun herşeyin farkındayım sonuçlarınada razıyımEğer gerçekten masumsanız bulur belasını merak etmeyin siz bir şey yapmasanız da, onlardan olmasa da başkasından bulur, umarım bundan haberiniz olur. Ama defedin bu kadını başınızdan kendinize döndürmeyi başarsanız bile hep tetikte olmanız lazım bu tür insanların fıtratları budur kolay kolay değişmezler dertten beladan başka bir şey getirmez.
Çok teşekkür ederim beklemediyimKonunun başında hangileri ne işe yarıyor yazıyor yada konusmalarda bahsedilmişti yine bende gözden geçiririm uygun olanları söylerim.
İnanmak çok önemli. Ben inanmanın ritüeller de % 50 olduğunu düşünmüyorum birşey bildiğimden değil ama bence öyle. Yaparken bile olacağını düşün olduğunu düşün çok içten gerçekten oluyorÇok teşekkür ederim beklemediyim
*Düşünüyorumdüşünmüyorum
7. Nudo - İhtiyaç duyduğunuz bilgileri almanın önündeki tüm engelleri ortadan kaldırır.
Hiç denemedim, ama kullanılır diye düşünüyorumRüyalar için kullanılabilir mi Absoluta ?
(Son dönemde biraz puslu, duru olmasına ihtiyacım var.)
Tabi kiGliflerden uygun kiralık ev bulmak için faydalanılabilir mi acaba?
Yada şehir değiştirmek için..
Boş vaktim olunca birşeyler tasarlarim.Merhaba @Absoluta Virtute, umarım doğru yere yazıyorum. İş yerinde başarılı olma ve yükselme ile ilgili bir glif paylaşabilir misiniz? Buarada ben de yeniyim. İlk defa çalışma yapacağım. Şimdiden teşekkürler.
Kullanılır. Mesajı şimdi gördüm kusura bakmayın.Rüyalar için kullanılabilir mi Absoluta ?
(Son dönemde biraz puslu, duru olmasına ihtiyacım var.)
İyi anlamda mı yazdığınız?Sayın @Absoluta Virtute gerçekten saygılar diyorum başka da birşey demiyorum...
Evet detay vermiyeceğim ama sizin paylaştığınız şeyler hayatımı okadar etkilediki yazmak istedim teşekkür ederim.İyi anlamda mı yazdığınız?
Öldürme hakkı çok az majisyenlerde bulunuyor. Siz yapamazsınız.öldürmek için